Breaking News

Η BMW M3 μας αποχαιρετά το Μάιο

Η BMW M3 μας αποχαιρετά το Μάιο

Οι αυστηρότερες προδιαγραφές που θέτει ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (NEDC) ωθεί την BMW να τερματίσει λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο την παραγωγική διαδικασία της M3.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ρύπων η M3 για να συνεχίσει να κυλάει από τη γραμμή παραγωγής θα πρέπει να αποκτήσει φίλτρο σωματιδίων, ωστόσο η βαυαρική εταιρία δε σκοπεύει να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Έτσι λοιπόν η τελευταία M3 θα κατασκευαστεί τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραγωγή των M4 Coupe και Convertible θα συνεχιστεί, καθώς αμφότερες θα εφοδιαστούν με φίλτρο σωματιδίων πριν από την προθεσμία της 1ης Ιουνίου.

Οι οπαδοί τώρα της M3 θα πρέπει να αναμένουν την αντικαταστάτρια της, η οποία πιθανότατα θα τροφοδοτείται από twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων με ισχύ από 460 έως 500 ίππους.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BMWM3M4

Related Articles

Ρεκόρ Γκίνες ισορροπίας στους δυο τροχούς (video)

Σίγουρα παρακολουθώντας το παρακάτω video θα σας πιάσει άγχος για το αν το συγκεκριμένο Range Rover Sport SVR θα καταφέρει

Ηλεκτρικό μονοθέσιο για τη Formula E ετοιμάζει η Cupra (video)

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες εισέρχονται στη Formula E, παρότι η δημοτικότητα της σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με αυτή της Formula 1.

Με νέο κινητήρα τα επόμενα Toyota GT 86 και Subaru BRZ

Αυτή η πληροφορία κυκλοφορεί σχετικά με τη δεύτερη γενιά των Toyota GT 86 και Subaru BRZ, τα οποία ως γνωστόν