Breaking News

Ο Iron Man ζωντανεύει μέσα από το Hyundai Kona

Ο Iron Man ζωντανεύει μέσα από το Hyundai Kona

Με μεταλλικό «κορμί» μετενσαρκώνεται ο Iron Man στο δρόμο, μέσα από τη νέα ομώνυμη έκδοση του Hyundai Κona.

Το νέο Kona Iron Man Edition λοιπόν έκανε πρεμιέρα στην ετήσια έκθεση για τα κόμικς “Comic-Con 2018” που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο. Το μικρότερο crossover της κορεάτικης εταιρείας σε αυτή την ειδική του έκδοση αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από τη γνωστή στολή του υπερήρωα.

Tα Led φώτα ημέρας παραπέμπουν στη μάσκα και το σχήμα των ματιών της στολής του Iron Man, ενώ ακτίνες Stark σχηματίζονται στο περίγραμμα της μάσκας και στην οροφή. Παράλληλα η μάσκα του Iron Man αποτυπώνεται στις ζάντες των 18 ιντσών, ενώ το αμάξωμα είναι βαμμένο με γκρι ματ απόχρωση με άφθονες κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία.

Στο εσωτερικό του η υπογραφή του Tony Stark κοσμεί το ταμπλό, το head-up display έχει ειδικά γραφικά, ενώ ο λεβιές ταχυτήτων και τα καθίσματα αντλούν και αυτά με τη σειρά τους έμπνευση από τον Iron Man.

Το Kona Iron Man Edition δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Hyundai με την Marvel, ενώ η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Τα πρώτα Kona Iron Man Edition θα αρχίσουν να παραδίδονται το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Related Articles

Με πάνω από 500 ίππους η νέα Aston Martin Vantage (video)

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της νέας Aston Martin Vantage που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου. Η βρετανική

Περισσότερες Alfa Romeo πουλήθηκαν στην Ελλάδα το 2023 – Πόση ήταν η άνοδος της ιταλικής εταιρείας

Τον απολογισμό της κάνει η Alfa Romeo σχετικά με την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά το 2023. Σύμφωνα λοιπόν

Οι αερόσακοι μετακομίζουν έξω από το αυτοκίνητο

Τα πάνω-κάτω ή μάλλον τα μέσα-έξω φέρνει η ΖF σε ότι αφορά την τοποθέτηση των αερόσακων στα αυτοκίνητα. Αρχικά να