Breaking News

Ποιος έδωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το Ford GT Heritage Edition;

Ποιος έδωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το Ford GT Heritage Edition;

Μέσω δημοπρασίας πουλήθηκε το ξεχωριστό Ford GT Heritage Edition στην Αμερική, ενώ ανήκει πλέον στον Ρικ Χέντρικ, ιδιοκτήτη της ομάδας Hendrick Motorsports.

Το Ford GT Heritage Edition κατά τη διάρκεια της 48ης ετήσιας δημοπρασίας που διοργάνωσε ο οίκος Barrett-Jackson «χτυπήθηκε» στο ποσό  των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ford αποφάσισε να δωρίσει το μεγάλο αυτό ποσό στη μη κερδοσκοπική οργάνωση United Way για τις φιλανθρωπικές της δράσεις στην εκπαίδευση, στην οικονομική ευημερία και στην υγεία στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Ford GT χάρη στο V6 EcoBoost κινητήρα των 3.5 λίτρων που παράγει 647 ίππους, είναι ικανό να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτ. και να φτάσει τα 347 χλμ./ώρα.

Παράλληλα η μπλε οβάλ εταιρεία έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό και το ποσό των σχεδόν 964.000 ευρώ από τη δημοπρασία του πρώτου Mustang Shelby GT500 που πραγματοποιήθηκε επίσης από τον οίκο Barrett-Jackson, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.



Related Articles

Με 478 ίππους το περιπολικό Lexus LC 500 (video)

Από την αρχή του τρέχοντος έτους η Ελληνική Αστυνομία έχει ενισχύσει το στόλο της αποκτώντας συνολικά μέχρι τώρα 678 οχήματα.

Πενήντα ξεχωριστά Nissan GT-R για την Ιαπωνία

Εθνική υπόθεση για τη Nissan αποτελεί η νέα έκδοση του GT-R, καθώς θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της πατρίδας της.

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε supercars να εντάσσονται στο δυναμικό της αστυνομίας διαφόρων χωρών, ωστόσο αυτή η Rolls-Royce