Breaking News

Πλέον οι Bentley κυκλοφορούν στους δρόμους της Ουγγαρίας

Πλέον οι Bentley κυκλοφορούν στους δρόμους της Ουγγαρίας

Πριν από περίπου ένα μήνα η Bentley ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργείας της πρώτης της αντιπροσωπείας στο Ισραήλ, ενώ τη σχετική είδηση μπορείτε να τη διαβάστε πατώντας εδώ.

Τώρα η βρετανική πολυτελής εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει την εμπορική της δραστηριότητα σε ακόμα μια χώρα. Στη Βουδαπέστη λοιπόν εγκαινιάστηκε η πρώτη αντιπροσωπεία της Bentley, η οποία βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της ουγγρικής πρωτεύουσας, ενώ λειτουργεί σε συνεργασία με την εταιρεία Porsche Inter Auto, η οποία φέτος γιορτάζει την 25η επέτειο της.

Εκεί οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να βρουν την πλήρη γκάμα μοντέλων της Bentley, συμπεριλαμβανομένης και της ολοκαίνουργιας Continental GT Convertible αλλά και των Flying Spur, Mulsanne και Bentayga.

Παράλληλα η νέα αντιπροσωπεία θα προσφέρει υπηρεσίες aftersales, μπουτίκ με τα χειροποίητα αξεσουάρ της και ένα ξεχωριστό χώρο, όπου θα γίνεται η εξατομίκευση του κάθε μοντέλου μέσα από μια μεγάλη παλέτα εξωτερικών χρωμάτων και δερμάτινων επενδύσεων.



Related Articles

Όλα μαύρα για αυτή την McLaren 570GT

Μοντέλα της McLaren μπορούν να αποκτήσουν λίγοι, ενώ ακόμα λιγότεροι θα μπορέσουν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη 570GT στη

To Αudi R8 που σε πάει στην πράσινη…κόλαση! (video)

Μια νέα συλλεκτική έκδοση του R8 δημιούργησε η Audi, ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στα αγωνιστικά R8 LMS τα οποία

Ψηφιακά τουβλάκια Lego για την Porsche 911 Turbo (video)

Τα όνειρα της παιδικής και της ενήλικης ζωής μπορούν να συνδυαστούν, καθώς οι μικροί μας φίλοι λατρεύουν να παίζουν με