Breaking News

Μια McLaren 720S βρέθηκε κατεστραμμένη στην έρημο

Μια McLaren 720S βρέθηκε κατεστραμμένη στην έρημο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εντόπισε σε άσχημη κατάσταση κοντά στην έρημο της περιοχής την McLaren 720S που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Προφανώς το βρετανικό supercar είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί αρκετές φόρες, όπως αποδεικνύουν τα σημάδια παντού πάνω της, ενώ στη συνέχεια κατέληξε ακινητοποιημένη και εντελώς κατεστραμμένη στην άκρη του δρόμου.

Έπειτα από έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός της 720S βρίσκονται στο νοσοκομείο με ελαφριά ευτυχώς τραύματα. Σίγουρα το μονοκόκ σασί από ανθρακόνημα που διαθέτει η 720S βοήθησε, ώστε ο θάλαμος των επιβατών να παραμείνει σταθερός και να μην τραυματιστούν σοβαρά ο οδηγός και ο συνοδηγός. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι δεν άνοιξαν οι αερόσακοι της 720S παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η 720S τροφοδοτούνταν από έναν τοποθετημένο στο κέντρο V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων απόδοσης 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Συνεργάζονταν με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων μεταδίδοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς. Ήταν σε θέση να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και να φτάσει τα 341 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
720SMcLarenέρημοΛας Βέγκας

Related Articles

Χωρίς πόρτα έμεινε μια Ferrari 458 Italia (video)

Την απροσεξία του θα πληρώσει πολύ ακριβά ο οδηγός μιας Ferrari 458 Italia, καθώς όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα

Μια Ferrari FF παριστάνει το περιπολικό

Ποιος κακοποιός θα προκαλούσε ένα περιπολικό Ferrari FF να τον καταδιώξει, ξέροντας ότι δεν έχει και πολλές ελπίδες να ξεφύγει.

«Κλωτσιές» από Lamborghini έφαγε αυτό το βαν (video)

Μέσα σε λίγες μέρες βλέπουμε και δεύτερο ατύχημα με πρωταγωνίστρια Lamborghini. Υπενθυμίζουμε  ότι πρόσφατα μια Huracan convertible τράκαρε στην Ελβετία,