Breaking News

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο σε σιδηροδρομική διάβαση (video)

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο σε σιδηροδρομική διάβαση (video)

Παραλίγο τραγωδία θα συνέβαινε σε σιδηροδρομική διάβαση, όταν μια οδηγός αγνόησε το φωτεινό σηματοδότη και βρέθηκε με το αυτοκίνητό της πάνω στις ράγες, ενώ οι προστατευτικές ράμπες είχαν κατέβει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη βόρεια Καρολίνα, ενώ καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν από την απέναντι πλευρά της σιδηροδρομικής διάβασης. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η γυναίκα πανικόβλητη όταν αντιλήφτηκε το τραγικό της λάθος, εγκατέλειψε πεζή το αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτα πριν το παρασύρει με δύναμη το τρένο.

Πέρα από την κατηγορία παραβίασης της σήμανσης σε σιδηροδρομική διάβαση η οδηγός βαρύνεται και για το αδίκημα της φυγής από τον τόπο του συμβάντος. Σύμφωνα με τους νόμους στη βόρεια Καρολίνα όταν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που υπερβαίνει σε υλικό κόστος τα 1.000 δολάρια οφείλει να παραμείνει στο σημείο ή τουλάχιστον να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές.


Tags assigned to this article:
αυτοκίνητοΤρένο

Related Articles

Μπορείτε να βρείτε τι άλλαξε στο Peugeot 308; Μάλλον όχι…

Μια αρκετά χαμηλής έντασης ανανέωση πραγματοποίησε η Peugeot στο 308, καθώς οι αλλαγές που υπέστη είναι ανεπαίσθητες. Η σημαντικότερη πάντως

Κάθισμα τουαλέτας για τροχό αυτοκινήτου

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Ρώσος, ο οποίος θέλησε να βρει λύση στο πρόβλημα της άμεσης ανάγκης για τουαλέτα όταν

Πάνω από 2.500 χλμ. σε 48 ώρες με το ηλεκτρικό σκούτερ της Seat (video)

Προφανώς το νέο  Seat MÓ 125 Performance δεν έχει τόσο μεγάλη αυτονομία με μια μόνο φόρτιση της μπαταρίας του. Ωστόσο