Breaking News

Η Fiat προτείνει για το φθινόπωρο το νέο 500 Collezione

Η Fiat προτείνει για το φθινόπωρο το νέο 500 Collezione

Πρέπει να αφιερώσουμε ώρες ώστε να μετρήσουμε πόσες ειδικές εκδόσεις του Fiat 500 έχουν κυκλοφορήσει, επομένως καλύτερα να ασχοληθούμε με την πιο πρόσφατη, η οποία ονομάζεται Collezione.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία το νέο 500 Collezione είναι αφιερωμένο στο φθινόπωρο, ενώ από τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου έχουν επιλεγεί τα χρώματα και τα υλικά του.

Το λιλιπούτειο και κομψό αμάξωμα του ξεχωρίζει με τη διχρωμία της κόκκινης (Opera Burgundy) και γκρι βαφής (Carrara Grey), την οποία η Fiat αποκαλεί Brunello. Στην παλέτα του ωστόσο υπάρχουν και οι αποχρώσεις Opera Burgundy, Carrara Grey, Vesuvio Black και η νέα Cortina Grey.

Το νέο 500 Collezione προσφέρεται με convertible και hatchback αμάξωμα, στο πίσω τμήμα του αναγράφεται το όνομα της έκδοσης, η ηλιοροφή ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του και πατάει σε ζάντες 16 ιντσών.

Στο εσωτερικό του συναντάμε μαύρες ταπετσαρίες με μπορντό πινελιές, το λογότυπο Collezione στα μαύρα του πατάκια και διακοσμητικό αυτοκόλλητο στο ταμπλό.

Παράλληλα εξοπλίζεται με σύστημα πολυμέσων Uconnect, οθόνη 7 αφής 7 ιντσών,  συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα πλοήγησης and TomTom, ηχοσύστημα της Beats Audio, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολέων και υαλοκαθαριστήρων.

Κάτω από το καπό του νέο 500 Collezione τοποθετείται ο βενζινοκινητήρας 1.2 λίτρων των 69 ίππων και ο TwinAir 0.9 λίτρων των 85 ίππων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η θηριώδης Mercedes E-Class All Terrain 4×4²

Εκτός δρόμου δυνατότητες εις το τετράγωνο απέκτησε μια E-Class All Terrain, χάρη στο μεράκι και τις γνώσεις ενός μηχανικού της

Βόμβες και σφαίρες δε διαπερνούν τη θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (video)

Έτοιμη για πραγματικό πόλεμο είναι η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G63, καθώς μπορεί να αντέξει όλα τα πυρά που θα εκτοξευτούν εναντίον

Η νέα Mercedes A-Class L Sedan καταλαβαίνει κινέζικα (video)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες η Mercedes δημιούργησε την A-Class με sedan αμάξωμα. Το σεντόνι πάνω από