Breaking News

Ταιριάζει το χρώμα του αυτοκινήτου με την προσωπικότητα σας;

Ταιριάζει το χρώμα του αυτοκινήτου με την προσωπικότητα σας;

Έχετε αναρωτηθεί αν το χρώμα του αυτοκινήτου σας ταιριάζει με την προσωπικότητά σας;

Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη αλλά το 86% των οδηγών έχουν επιλέξει λάθος χρώμα για το αυτοκίνητό τους. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει πανευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησε η Nissan.

Παρότι σήμερα οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν πλούσιες παλέτες αποχρώσεων για τα μοντέλα τους, οι καταναλωτές δεν επιλέγουν με σωστά κριτήρια.

Για παράδειγμα σύμφωνα με την έρευνα της ιαπωνικής εταιρίας το ένα τρίτο των ερωτηθέντων θα πρέπει να είχαν επιλέξει πιο φανταχτερές αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί και όχι το κλασικό μαύρο και γκρι (ποσοστό 38%).

Σε συνεργασία με τη διακεκριμένη ψυχολόγο χρώματος Κάρεν Χόλερ η Nissan δημιούργησε το Chatbot, το οποίο προσφέρεται μέσω Facebook και βοηθάει τον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Micra προσφέρεται με συνολικά δέκα διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά και με δυνατότητες εξατομίκευσης, χάρη στις ξεχωριστές πινελιές στους πλευρικούς καθρέπτες, στους τροχούς και στους προφυλακτήρες.


Tags assigned to this article:
MicraNissan

Related Articles

4 εκατομμύρια έφερε αυτό το Tucson στη Hyundai!

Σε ευρωπαϊκό έδαφος βρίσκεται το εργοστάσιο της κορεάτικης εταιρείας που έχει κατασκευάσει συνολικά 4 εκατομμύρια οχήματα. Στο  Nosovice της Τσεχίας

Με ιστορία 70 ετών αυτό το Abarth 695

Ήταν το 1949 όταν ο Κάρλο Άμπαρθ ίδρυσε την Abarth με σύμβολο το διάσημο σήμερα Σκορπιό. Επτά δεκαετίες αργότερα η

To Peugeot 208 των 66.000 ευρώ!

Μια τόσο υψηλή τιμή για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, όπως το Peugeot 208, δε δικαιολογείται, ωστόσο υπάρχει εξήγηση. Δεν πρόκειται