Breaking News

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το ταχύτερο SUV (video)

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το ταχύτερο SUV (video)

Ο βαρυσήμαντος αυτός τίτλος ανήκει στην Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και κατακτήθηκε στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Στην «Πράσινη Κόλαση» λοιπόν, όπως αποκαλείται η γερμανική πίστα μήκους 20,838 χλμ., η κορυφαία έκδοση του ιταλικού SUV πέτυχε χρόνο 7 λεπτών 51,7 δευτερολέπτων και ανακηρύχτηκε το ταχύτερο στην κατηγορία του. Ο χρόνος αυτός της Stelvio Quadrifoglio είναι κατά 8 δευτ. γρηγορότερος από το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ.

Πίσω από το τιμόνι της Stelvio Quadrifoglio βρίσκονταν ο οδηγός Φάμπιο Φράντσια, ο οποίος στην ίδια πίστα είχε καταγράψει ρεκόρ χρόνου 7 λεπτών και 32 δευτερολέπτων.

Επανερχόμαστε όμως στην Stelvio Quadrifoglio, η οποία «αναπνέει» με τον V6 Twin-Turbo αλουμινένιο άμεσου ψεκασμού κινητήρα των 2.9 λίτρων που αποδίδει 510 ίππους, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης Q4.


Related Articles

O Πούτιν εύχεται χρόνια πολλά στη Lada!

Γενέθλια έχει η Lada, καθώς πριν από μισό αιώνα δημιούργησε το πρώτο της όχημα παραγωγής, ενώ τις ευχές του έστειλε

Δείτε που κατασκευάζεται το Toyota Yaris των 261 ίππων (video)

Στις 26 Αυγούστου η Toyota ξεκίνησε την παραγωγή του νέου GR Yaris. Πρόκειται για την ισχυρότερη έκδοση του μικρού δημοφιλέστατου

Απόδραση κρατούμενης από αεροπλάνο με τη βοήθεια του Audi Q3 (video)

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας δράσης εκτυλίχτηκαν κατά τη διάρκεια απογείωσης ενός αεροπλάνου, στο οποίο επέβαινε μια κρατούμενη για τη μεταγωγή της.