Breaking News

Για γρήγορες κυρίες αυτή η ροζ Lamborghini Aventador

Για γρήγορες κυρίες αυτή η ροζ Lamborghini Aventador

Οι φίλες μας οι σοφερίνες που αγαπούν την ταχύτητα σίγουρα θα ενθουσιαστούν αντικρίζοντας τη συγκεκριμένη Lamborghini Aventador, η οποία διατίθεται προς πώληση.

Το αμάξωμα και οι τροχοί του ιταλικού supercar, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες, είναι βαμμένα στο αγαπημένο χρώμα των γυναικών, το ροζ. Η Aventador βέβαια δε βγήκε με αυτή την απόχρωση από το εργοστάσιο της Lamborghini.

Το αρχικό της χρώμα ήταν πορτοκαλί. Τώρα ποιο από τα δυο χρώματα ταιριάζει καλύτερα στην Aventador είναι κάτι το υποκειμενικό, ωστόσο οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι η διατήρηση των πορτοκαλί επενδύσεων στο εσωτερικό κάνει άσχημη αντίθεση με το ροζ αμάξωμα.

Για τις ενδιαφερόμενες λοιπόν που θέλουν να κάνουν δική τους τη ροζ Aventador τις ενημερώνουμε ότι πωλείται στο Ντουμπάι με τιμή 275.700 ευρώ, ενώ έχει διανύσει μόλις 7.402 χλμ.


Tags assigned to this article:
AventadorLamborghini

Related Articles

To πρώτο αυτοκίνητο από τη Sony! (video)

Την ιαπωνική εταιρεία Sony τη γνωρίζουμε όλοι κυρίως για τις διάσημες κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, τις φωτογραφικές μηχανές, τα smartphones, τις τηλεοράσεις

Αγοράστε την Pagani Huayra των 2,2 εκατομμύριων με δόσεις

Ονειρεύεστε μια μέρα να αποκτήσετε την Pagani Huayra, αλλά όταν κοιτάτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό επανέρχεστε στη σκληρή πραγματικότητα; Μην

Ήρθε το πιο σπορ Toyota C-HR

Μετά την Corolla η Toyota αποφάσισε ότι σειρά να αποκτήσει τη σπορτίφ έκδοση GR Sport έχει το C-HR. Σύμφωνα με