Breaking News

Το Nissan Kicks για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το Nissan Kicks για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το Nissan Kicks  στη νέα έκδοση S Direct απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας τους τη χαρά της οδήγησης.

Το πρώτο Kicks S Direct παραδόθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και ανήκει πλέον στον Φλάβιο Ταμούρα, ο οποίος δηλώνει πιστός οπαδός της ιαπωνικής εταιρίας, λόγω της αξιοπιστίας που προσφέρει. Εδώ και πέντε χρόνια οδηγεί Nissan, ενώ το πρώτο μοντέλο που απέκτησε ήταν ένα πολυχρηστκό Livina, το οποίο διευκόλυνε τις μετακινήσεις του, καθώς διαθέτει χώρο για την αναπηρική του πολυθρόνα.

Με το Kicks ενθουσιάστηκε όταν το αντίκρισε στην παγκόσμια πρεμιέρα του που έγινε πέρυσι στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία, ενώ όταν έμαθε για την έκδοση S Direct έσπευσε να το αποκτήσει. Παράλληλα δηλώνει ότι το Kicks βολεύει τα πόδια του στην οδήγηση, καθώς το ύψος του ίδιου είναι 1,80 μ., ενώ το πορτμπαγκάζ χωράει άνετα την αναπηρική του πολυθρόνα.


Tags assigned to this article:
KicksNissan

Related Articles

Με τζακούζι και 4.600 ίππους το υπερπολυτελές σκάφος της Porsche

Φανταστείτε να οδηγείτε τη νέα Porsche Taycan, να φτάνετε στο λιμάνι και από εκεί να σαλπάρετε για ένα εξωτικό νησί

Πείτε αντίο για πάντα στο Audi A3 Cabriolet

H κυριαρχία των SUV οχημάτων αφήνει θύματα στις υπόλοιπες κατηγορίες, ειδικά σε αυτή των cabrio, που έχει υποστεί το μεγαλύτερο

Παντόφλες που παρκάρουν μόνες τους από τη Nissan (video)

Όλα μοιάζουν φυσιολογικά στο συγκεκριμένο παραδοσιακό ιαπωνικό πανδοχείο τύπου “Ryokan”, όταν ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν ασυνήθιστα πράγματα. Οι επισκέπτες λοιπόν