Breaking News

Πιο κοντά στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο SUV της Volkswagen (videos)

Πιο κοντά στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο SUV της Volkswagen (videos)

Με επανασχεδιασμένη μορφή θα παρουσιάσει η Volkswagen στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το I.D. Crozz, το οποίο έχει έρθει πιο κοντά στο μοντέλο παραγωγής.

Η γερμανική εταιρία μας δείχνει και ένα σκίτσο του I.D. Crozz, ενώ αναφέρει ότι κυρίως το εμπρός και πίσω τμήμα του έχουν αλλάξει, ώστε να ακολουθήσει το σχήμα που θα έχει το ηλεκτροκίνητο μοντέλο όταν μπει στη γραμμή παραγωγής.

Το καπό του I.D. Crozz είναι φαρδύ και μυώδες, η οροφή του είναι βαμμένη με μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, ενώ οι εμπρός στενόμακροι LED προβολείς του φωτίζονται με εντυπωσιακό τρόπο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Στη συνέχεια το δεύτερο video προβάλει το πίσω τμήμα του I.D. Crozz. Παράλληλα ο SUV χαρακτήρας του αναδεικνύεται από τους μεγάλους τροχούς και το μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος.

Τέλος, η τοποθέτηση της μπαταρίας ιόντων λιθίου στο δάπεδο του I.D. Crozz δημιουργεί, σύμφωνα με την Volkswagen, ένα ευρύχωρο εσωτερικό με τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα.


Tags assigned to this article:
I.D. CrozzVolkswagen

Related Articles

To νέο Audi A6 Allroad είναι ένα γρήγορο station wagon που βγαίνει και εκτός δρόμου

Αν μας ρωτούσε κανείς τι ακριβώς είναι το νέο Audi A6 Allroad θα του δίναμε ως απάντηση τον παραπάνω τίτλο.

Μια BMW που γίνεται και πισίνα (video)

Όχι δεν είναι ψέμα, κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί μια BMW 325i Convertible, η καμπίνα της οποίας μπορεί να γεμίσει με

Το Skoda Karoq σας απαλλάσσει από τους καβγάδες των παιδιών (video)

Τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδίου μαλώνουν διαρκώς και φωνάζουν από την πίσω σειρά καθισμάτων με αποτέλεσμα να