Breaking News

Ευθεία αντιπαράθεση για τα Audi RS3 και Mercedes-AMG A45 (video)

Ευθεία αντιπαράθεση για τα Audi RS3 και Mercedes-AMG A45 (video)

Σε «μπρα-ντε-φέρ» στην ευθεία 300 μέτρων επιδόθηκαν η Mercedes AMG A45 και το Audi RS3 sedan, προκείμενου να αποδείξουν ποιο από τα δυο είναι δυνατότερο.

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στην πίστα “Rock Raceway”, η οποία βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

Εκεί λοιπόν «κάλπασαν» οι 381 ίπποι που εκτρέφει ο τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας της AMG A45 πλάι στους 400 ίππους του πεντακύλινδρου 2.5 λίτρων κινητήρα που χρησιμοποιεί το RS3. Σημειώστε ακόμα ότι η AMG A45 έχει ροπή 475 Nm και το RS3 480 Nm.

Παράλληλα η κορυφαία έκδοση της Α-Class επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,2 δευτ. και φτάνει τα 250 χλμ./ώρα, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα του RS3 είναι 4,1 δευτ. και 250 χλμ./ώρα.

Η AMG A45 τώρα μπορεί να υπολείπεται σε ιπποδύναμη απέναντι στο RS3 sedan, ωστόσο είναι ελαφρύτερη από τον αντίπαλο της.

Ποιο έφτασε πρώτο στο σημείο του τερματισμού; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.


Tags assigned to this article:
AMG A45AudiMercedesRS3

Related Articles

Αναμέτρηση ανάμεσα σε Mercedes-AMG S63 και BMW M760Li (video)

Οι κορυφαίες εκδόσεις δυο γερμανικών λιμουζίνων κοντράρονται, ώστε να λύσουν τη μεταξύ τους διαμάχη για το ποια από τις δυο

Ιδανική για τον Τζέιμς Μποντ η νέα Aston Martin DB12 – Με 680 ίππους και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα (φωτογραφίες & βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα Aston Martin DB12, την οποία η βρετανική εταιρεία χαρακτηρίζει το πρώτο στον κόσμο Super Tourer.

Πρώτη φορά το Tesla Model Y πέρασε σε πωλήσεις Golf, Yaris, Clio, Qashqai και άλλα δημοφιλή μοντέλα!

Χαρούμενος πρέπει να αισθάνεται ο Έλον Μασκ, όχι επειδή πλέον είναι το μεγάλο αφεντικό του Twitter, αλλά για την πρόσφατη