Breaking News

Έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Nissan Qashqai

Έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Nissan Qashqai

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Qashqai, το οποίο είναι αναβαθμισμένο στην εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση, αλλά και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Η παραγωγή του ανανεωμένου Qashqai θα συνεχιστεί στο εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στο Σάντερλαντ της Βρετανίας, όπου η σχετική επένδυση της ιαπωνικής εταιρείας άγγιξε τα 53 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Στο εν λόγω εργοστάσιο κατασκευάζονται επίσης τα Nissan Leaf και Juke, αλλά και τα Infiniti Q30 και QX30. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Qashqai είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη, ενώ εξάγεται σε 100 χώρες όλου του κόσμου.

Τεχνολογικό σημείο αναφοράς στο ανανεωμένο Qashqai αποτελεί σίγουρα το νέο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPILOΤ, το οποίο στον αυτοκινητόδρομο και σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης μπορεί να διατηρεί το ιαπωνικό crossover εντός της λωρίδας κυκλοφορίας ελέγχοντας το σύστημα διεύθυνσης, ενώ επιταχύνει και φρενάρει αυτόματα. Το σύστημα  ProPILOΤ θα είναι διαθέσιμο στο Qashqai από την άνοιξη του επόμενου έτους.


Tags assigned to this article:
InfinitiJukeLeafNissanQ30QashqaiQX30.

Related Articles

Λεοπάρδαλη έκανε κατάληψη σε εργοστάσιο αυτοκινήτων (video)

Τα εργοστάσια αυτοκινήτων λειτουργούν συνήθως αδιάκοπα με πολλές βάρδιες, ενώ σπάνια γίνεται παύση στην παραγωγική διαδικασία. Υπάρχουν όμως και οι

Αυτό είναι το εκατομμυριοστό Peugeot 2008

Το μικρότερο crossover στη γκάμα της Peugeot, το 2008 δηλαδή, συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη του πορεία που ξεκίνησε το έτος

Με το πλάι μπαίνει το νέο Subaru BRZ (video)

Έτσι ακριβώς περιμέναμε να φτάσει το νέο Subaru BRZ. Mε το πλάι και με τους τροχούς του να αφήνουν χνάρια