Breaking News

Tesla έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων και οι επιβάτες σώθηκαν! Θαύμα ή απίστευτη τύχη; (video)

Tesla έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων και οι επιβάτες σώθηκαν! Θαύμα ή απίστευτη τύχη; (video)

Μέχρι τώρα, μόνο σε ταινίες δράσης είχαμε δει αυτοκίνητα να πέφτουν από γκρεμούς και στη συνέχεια τον πρωταγωνιστή να βγαίνει, απλά με μια γρατζουνιά, μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως μπορούμε να πούμε ότι, ίσως για πρώτη φορά, η ζωή μιμείται την έβδομη τέχνη. Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η είδηση ότι οι επιβάτες ενός Tesla, που έκανε βουτιά σε γκρεμό βάθους πάνω από 70 μέτρων, επέζησαν!

Το ατύχημα αυτό θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τεράστια τραγωδία, καθώς στο Tesla επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, οι δυο γονείς υπέστησαν μόνο ελαφρά τραύματα, ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 4 και 7 ετών, είναι καλά στην υγεία τους.

Η πανοραμική εικόνα του διαλυμένου Tesla σοκάρει όταν σκέφτεσαι ότι από το εσωτερικό του απεγκλωβίστηκαν ζωντανοί άνθρωποι. Το τρομακτικό αυτό ατύχημα συνέβη στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα νότια του τούνελ Tom Lantos, από το οποίο όταν εξήλθε το Tesla, για άγνωστο λόγο, έπεσε από το σημείο “The Devil’s Slide”. Όταν θα δείτε το παρακάτω video θα καταλάβετε γιατί ονομάστηκε έτσι. Προσφέρει άπλετη θεά στον Ειρηνικό Ωκεανό, αλλά  είναι τόσο βαθύς και απότομος γκρεμός που σου προκαλεί υψοφοβία, ακόμα και αν δεν έχεις.

Διαβάστε επίσης: «Κλωτσιές» από Lamborghini έφαγε αυτό το βαν (video)

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το Tesla να κατρακυλά στο γκρεμό κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Τα σωστικά συνεργεία όταν έφτασαν εντυπωσιάστηκαν, καθώς διαπίστωσαν ότι οι επιβάτες είναι ζωντανοί, ενώ ξεκίνησε αμέσως μεγάλη επιχείρηση για να τραβήξουν πάνω τα παιδιά με ειδικά καλάθια. Έπειτα οι γονείς τους μεταφέρθηκαν από το απομακρυσμένο σημείο με τη βοήθεια ελικοπτέρων.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα πάντως δεν έχει προκύψει ότι ο οδηγός του Tesla είχε ενεργοποιημένο κάποιο σύστημα αυτόνομης ή ημι-αυτόνομης οδήγησης. Πιστεύετε ότι το ατύχημα αυτό αποτελεί μια πραγματική διαφήμιση για την ασφάλεια  που προσφέρουν στους επιβάτες τα Tesla;

 Related Articles

Οι αντιδράσεις συνοδηγών στην αστραπιαία επιτάχυνση του Tesla Roadster (video)

Κραυγές και ουρλιαχτά θαυμασμού, επιφωνήματα που εξέφραζαν δέος, στόματα και μάτια ορθάνοιχτα και το σώμα «κολλημένο» στο κάθισμα του συνοδηγού.

Δείτε πόσο εύκολα μπορεί να κλαπεί ένα Tesla Model S (video)

Οι «σύγχρονοι» κλέφτες αυτοκινήτων έχουν αποκτήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παραβιάζουν τα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα, όπως είναι το Tesla

Γνωρίζετε πώς φορτίζουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα; (video)

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, το μέλλον της αυτοκίνησης ανήκει σε ένα μεγάλο ποσοστό στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, τα οποία αυξάνονται