Breaking News
Hyundai i20 N: Το τέλος μιας «καυτής» εποχής με 100 συλλεκτικά οχήματα
Η Hyundai αποφάσισε να αποχαιρετήσει το i20 N με έναν τρόπο αντάξιο της φήμης που απέκτησε
...Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Μάιο – Κυριαρχούν υβριδικά και SUV
Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνέχισε την ανοδική της πορεία και το Μάιο του 2026, παρά
...BMW: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. χωρίς χέρια στο τιμόνι – Πώς λειτουργεί το Highway Assistant
Η αυτόνομη οδήγηση μπορεί να βρίσκεται ακόμη μακριά από την πλήρη εφαρμογή της στους δημόσιους δρόμους,
...Mazda MX-5: Με 4 επιπλέον ίππους, νέες εκδόσεις και περισσότερο εξοπλισμό
Στοχευμένες βελτιώσεις ανακοίνωσε η Mazda για το MX-5, οι oποιες ενισχύουν το χαρακτήρα του, χωρίς να
...Changan Hellas: Νέα έκθεση στη Λάρισα με επίκεντρο τα Deepal S07 και S05
Η ανάπτυξη του δικτύου της Changan Hellas στην ελληνική αγορά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μόλις εγκαινίασε
...BMW: Ανάκληση 2.521 αυτοκινήτων στην Ελλάδα – Σύσταση να μην κυκλοφορούν μέχρι την επισκευή
Μία από τις σοβαρότερες ανακλήσεις των τελευταίων ετών ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, καθώς 2.521 οχήματα
...
Hyundai: Άλλαξε έξω και μέσα το Tucson – Μπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές; (φωτογραφίες)
Με φρεσκαρισμένη αμφίεση και επανασχεδιασμένο εσωτερικό μας συστήνεται το ανανεωμένο Hyundai Tucson.
Αν και η Hyundai αναφέρει ότι το Tucson των φωτογραφιών δεν είναι των ευρωπαϊκών αλλά των κορεάτικων προδιαγραφών, πιθανότατα θα έρθει στη Γηραιά Ήπειρο με τις ίδιες αλλαγές. Η εξωτερική εικόνα του Tucson ακολουθεί την εξελιγμένη σχεδίαση “Parametric Dynamics” της Hyundai, η οποία τονίζεται με μια νέα μάσκα και τα φώτα “Parametric Jewel”.
Επιπλέον οι αλουμινένιες ποδιές εμπρός-πίσω επεκτείνονται σε όλο το μήκος των προφυλακτήρων αναδεικνύοντας το πλάτος του οχήματος, ενώ υπάρχουν και ζάντες νέας σχεδίασης. Σημειώστε ακόμα ότι στην παλέτα του αμαξώματος έχουν προστεθεί δυο νέες αποχρώσεις, η πράσινη “Fine Green Matte” και η κόκκινη “Ultimate Red Metallic”.
Διαβάστε επίσης: Η Hyundai φρεσκάρει το i20 με νέο εξοπλισμό και στιλιστικές αλλαγές (εικόνες)
Στο εσωτερικό τώρα, το Tucson απέκτησε μια ψηλότερη βάση κεντρικής κονσόλας, η οποία φιλοξενεί δυο μεγάλες ποτηροθήκες, επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση του smartphone και ενσωματωμένα κουμπιά. Γενικότερα παρατηρούμε ότι σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο υπάρχουν περισσότερα φυσικά κουμπιά και διακόπτες, κάτι που ευνοεί την εργονομία.
Το ταμπλό έχει οριζόντια διάταξη, ενώ πλέον μέσα σε ένα ενιαίο κυρτό πάνελ ενσωματώνονται οι δυο οθόνες των 12,3 ιντσών, για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Το λογότυπο της Hyundai στο τιμόνι έχει αντικατασταθεί από τέσσερις τελείες, που είναι ο κωδικός Μορς για το γράμμα “H”.
Ο λεβιές για το αυτόματο κιβώτιο έχει μετακομίσει στην κολόνα του τιμονιού, όπως συμβαίνει για παράδειγμα και στο νέο Kona. Οι κεντρικοί αεραγωγοί είναι λεπτότεροι και δίνουν μια αίσθηση συνέχειας κατά μήκος του ταμπλό, ενώ διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στην επιφάνεια για το χειρισμό του κλιματισμού. Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Tucson αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.
Related Articles
Το λεωφορείο Toyota Sora κινείται με υδρογόνο
Η Toyota επεκτείνει την ιδέα της υδρογονοκίνησης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο λεωφορείο Sora. Σύμφωνα με την
H παλαιότερη Lamborghini στον κόσμο – Είναι 60 ετών αλλά δείχνει σαν καινούργια! (φωτογραφίες & βίντεο)
Η συγκεκριμένη Lamborghini 350 GT αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ιταλικής εταιρείας. Πρόκειται για το παλαιότερο σωζόμενο σήμερα
Ρεκόρ Γκίνες στη Ford για τη μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα (video)
Η Ford γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι διαφήμιση για την προώθηση ενός νέου μοντέλου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση επέδειξε




