Breaking News

Ρεκόρ Γκίνες στη Ford για τη μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα (video)

Ρεκόρ Γκίνες στη Ford για τη μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα (video)

Η Ford γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι διαφήμιση για την προώθηση ενός νέου μοντέλου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.

Η μπλε οβάλ εταιρία λοιπόν πρόβαλε το νέο EcoSport στην πρόσοψη του κτιρίου Espana, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης. Η διαφημιστική αυτή αφίσα ζυγίζει 2.000 κιλά, καταλαμβάνει μια έκταση 5.265 τετραγωνικών μέτρων που ισοδυναμεί με 20 γήπεδα του τένις, ενώ χρησιμοποίει 600 στηρίγματα.

Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κατέκτησε μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες. Το προηγούμενο αντίστοιχο Ρεκόρ Γκίνες άνηκε σε διαφήμιση 241 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκονταν στη Σαουδική Αραβία.

Η τεράστια διαφημιστική αφίσα της Ford θα παραμείνει κρεμασμένη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ έπειτα θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι το νέο EcoSport για πρώτη φορά διαθέτει στη γκάμα του τη σπορ έκδοση ST-Line, τετρακίνηση και νέο 1.5 λίτρων πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 125 ίππων.


Tags assigned to this article:
EcoSportFordΡεκόρ Γκίνες

Related Articles

Αυτό είναι το επίσημο αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα (video)

Πέρυσι η Cupra, η αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, έγινε επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτου και κινητικότητας της Μπαρτσελόνα. Το επόμενο

Το Jeep Avenger και με ήπια υβριδική έκδοση – «Καίει» μόνο 5,1 λίτρα/100 χλμ. (φωτογραφίες)

H Jeep εμπλουτίζει τη γκάμα του Avenger, το οποίο προσφέρεται ήδη ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο και βενζινοκίνητο. Σύντομα λοιπόν στη φαρέτρα

Μια BMW που γίνεται και πισίνα (video)

Όχι δεν είναι ψέμα, κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί μια BMW 325i Convertible, η καμπίνα της οποίας μπορεί να γεμίσει με