Breaking News

Δεκάδες τραυματίες και νεκροί σε καραμπόλα – Θύελλα σκόνης «τύφλωσε» τους οδηγούς (video)

Δεκάδες τραυματίες και νεκροί σε καραμπόλα – Θύελλα σκόνης «τύφλωσε» τους οδηγούς (video)

Σκηνές απόλυτου χάους και καταστροφής εκτυλίχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο I-55 του Ιλινόις, στην αρχή της εβδομάδας.

Αιτία για την καραμπόλα δεκάδων οχημάτων ήταν η εξαιρετικά περιορισμένη ορατότητα, η οποία προκλήθηκε από θυελλώδεις ανέμους που σήκωσαν κύματα σκόνης από τα τοπικά αγροκτήματα, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μη βλέπουν μπροστά τους και να προκληθούν διαδοχικές συγκρούσεις σε μια απίστευτη καραμπόλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις τοπικές Αρχές, περισσότερα από 60 οχήματα συγκρούστηκαν, εκ των οποίων τα 20 φορτηγά και τα υπόλοιπα επιβατικά. Στα πλάνα που θα δείτε στο παρακάτω video είναι εμφανές ότι η σκόνη έχει δημιουργήσει συνθήκες μηδενικής ορατότητας, ενώ παντού υπάρχουν καμένα και τρακαρισμένα οχήματα.

Διαβάστε επίσης: Τριπλό «τζακ ποτ» μέσα σε κοντέινερ – Βρέθηκαν μετά από δέκα χρόνια τρία ανέγγιχτα Tesla Roadster (εικόνες)

Δυστυχώς εκτός από πολλούς τραυματίες, περίπου 30 στον αριθμό, υπάρχουν και 6 νεκροί. Ο αυτοκινητόδρομος I-55 παρέμεινε κλειστός και στα δυο του ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί καλούνταν να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές. Παράλληλα το Δημαρχείο του Ντίβερνον χρησιμοποιήθηκε ως σημείο επανένωσης για τις οικογένειες όσων ενεπλάκησαν στη φονική καραμπόλα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

ΒΜW σε κόντρα τούμπαρε ένα SUV και έγινε «μπουχός» (video)

Σοβαρή υποψηφιότητα για το Όσκαρ χειρότερου οδηγού τoυ 2022 διεκδικεί ο οδηγός της BMW που θα δείτε στο παρακάτω video.

Τρένο «πετσόκοψε» αυτοκίνητο που κόλλησε στις ράγες – Οι επιβάτες βγήκαν την τελευταία στιγμή (βίντεο)

Μια τραγωδία παραλίγο να συμβεί σε σιδηροδρομική διάβαση, όταν τρένο παρέσυρε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Την τρομακτική σύγκρουση κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας,

Γκαζιάρης σκύλος οδηγούσε… αυτοκίνητο και είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας! (φωτογραφίες)

Έχουμε δει πολλά απίστευτα στους δρόμους, αλλά σκύλος να «οδηγεί» αυτοκίνητο είναι πράγματι ανήκουστο. Οι αστυνομικοί στη Σλοβακία κυριολεκτικά σάστισαν