Breaking News

Η Subaru εξελίσσει το πρώτο της ελικόπτερο

Η Subaru εξελίσσει το πρώτο της ελικόπτερο

Απογειώνεται στην κυριολεξία η Subaru, καθώς μετά το έδαφος θέλει να κατακτήσει και τους αιθέρες.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμαστική πτήση του ελικοπτέρου BELL 412EPX, το οποίο απογειώθηκε στις 2:50 μ.μ. από το αεροδρόμιο της Utsunomiya και προσγειώθηκε με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία έπειτα από μια πτήση διάρκειας 55 λεπτών.

Η πλατφόρμα του ελικοπτέρου έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την BELL HELICOPTER. Το εν λόγω ελικόπτερο βρίσκεται προς το παρόν σε πρωτότυπη μορφή και προορίζεται για το Υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας, στο οποίο θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2018, αφού προηγουμένως ολοκληρώσει μια σειρά από δοκιμαστικές πτήσεις.

Το BELL 412EPX θα κατασκευάζεται σε μια νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Subaru που βρίσκεται στην Utsunomiya, ενώ θα στοχεύει σε αμυντικές και εμπορικές πωλήσεις τόσο στην Ιαπωνία όσο και σε διεθνείς αγορές.



Related Articles

Μοτοσικλετιστής προσγειώθηκε πάνω στο καπό αυτοκινήτου (video)

O οδηγός ενός Kia αφού άκουσε το ήχο από ισχυρό χτύπημα είδε έκπληκτος πάνω στο εμπρός καπό του να προσγειώνεται

Η τρομακτική στιγμή που μοτοσυκλέτα με 87 χλμ./ώρα συγκρούεται με ελάφι! (video)

Σίγουρα θα έχετε δει σε επαρχιακούς  και ορεινούς δρόμους πινακίδες που προειδοποιούν τους οδηγούς για συχνές διελεύσεις ζώων. To παρακάτω

Εξιχνιάσθηκαν 44 περιπτώσεις κλοπών ζαντών και εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα

Τέλος στη δράση 49χρονου ημεδαπού, που προέβη μαζί με συνεργό του σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών ελαστικών, ζαντών και λοιπών εξαρτημάτων