Breaking News

Η Ford κατασκεύασε σπιτάκι σκύλου με ηχομόνωση (video)

Η Ford κατασκεύασε σπιτάκι σκύλου με ηχομόνωση (video)

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2018 η Ford μας επισημαίνει ότι εμείς μπορεί να ανυπομονούμε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα σκυλιά μας.

Αυτό διότι οι τετράποδοι πιστοί μας φίλοι σε σύγκριση με τους ανθρώπους έχουν την ικανότητα να ακούν ήχους που βρίσκονται τέσσερις φορές πιο μακριά, σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο τρομάζουν και φοβούνται όταν ο σκοτεινό ουρανός τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς πλημμυρίζει από δεκάδες φωτεινά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Το θέαμα αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα δικά μας μάτια, αλλά εξαιρετικά οδυνηρό για τα αφτιά των σκύλων.

Για το λόγο αυτό λοιπόν η μπλε οβάλ εταιρεία δημιούργησε ένα πρωτότυπο σπιτάκι σκύλου, το οποίο πέρα από μοντέρνο ντιζάιν έχει και μια ιδιαίτερη ικανότητα. Μπορεί να απομονώνει το εσωτερικό του από κάθε εξωτερικό ήχο ή τουλάχιστον να τον περιορίζει σημαντικά, χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα ήχου που εκπέμπει αντίθετες συχνότητες.

Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ford στην καμπίνα του Edge για ηχομόνωση από το θόρυβο του κινητήρα.



Related Articles

Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να σκαρφάλωσε εδώ πάνω αυτό το WV Passat;

Σπαζοκεφαλιά αποτελεί η στάση την οποία κατέληξε το αυτοκίνητο που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, καθώς δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πως βρέθηκε

Το δαντελένιο σουτιέν της Lexus

Για ακόμα μια χρονιά η Lexus διοργάνωσε τα βραβεία σχεδίασης “Design Awards”, ενώ τον τίτλο του “Grand Prix” παρέλαβε η

Σύλληψη για 13 εμπρησμούς οχημάτων

Έναν πυρομανή κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, έπειτα από επιστραμμένη έρευνα, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο λόγος