Breaking News

Δείτε πως απέφυγε δυο φορές σύγκρουση ένα Honda Accord (video)

Δείτε πως απέφυγε δυο φορές σύγκρουση ένα Honda Accord (video)

Η ψυχραιμία, τα σωστά αντανακλαστικά και η γνώση χειρισμού του αυτοκινήτου αποδείχτηκαν σωτήρια για τον οδηγό ενός Honda Accord που απέφυγε με δεξιοτεχνία όχι μια αλλά δυο συγκρούσεις.

Το παρακάτω video προέρχεται από την ενσωματωμένη κάμερα στο Accord και δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Το ιαπωνικό μοντέλο κινούνταν με ταχύτητα 64 χλμ./ώρα σε ένα χιονισμένο αυτοκινητόδρομο στο Μίσιγκαν, όταν ξαφνικά μια λευκή Chrysler Sebring γλίστρησε από τη δεξιά λωρίδα, μπήκε με το πλάι στη μεσαία και χτύπησε ένα pickup.

O οδηγός του Accord δεν πανικοβλήθηκε, καθώς αντί να πατήσει τέρμα το φρένο κάτι που δε θα βοηθούσε ιδιαίτερα λόγω της χαμηλής πρόσφυσης, έστριψε το τιμόνι προς την αριστερή λωρίδα, όπου και εκεί κατάφερε να αποφύγει ένα ακινητοποιημένο στο χιόνι Ford Focus.

 



Related Articles

Δείτε πως τούμπαρε αυτό το Volkswagen Golf Variant (video)

Στις μέρες μας πολλοί οδηγοί έχουν νευρά και συχνά τα ξεσπούν πίσω από το τιμόνι, ενώ στην προκειμένη περίπτωση έχουμε

Πόσες παραβάσεις εντόπισε η Τροχαία το Σεπτέμβριο στην Αττική;

Για άλλη μια φορά τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις παραβάσεις οδηγών προκαλούν μεγάλη απογοήτευση

Θα δίνατε 128.000 ευρώ για ένα βιβλίο της Ferrari;

Η ιστορία της Ferrari είναι σίγουρα ιδιαίτερα σημαντική, έχει πολλά ενδιαφέροντα κεφάλαια και αξίζει να τη γνωρίζει κανείς. Ωστόσο αν