Breaking News

Σύλληψη στο Ζεφύρι για κλοπές αυτοκινήτων

Σύλληψη στο Ζεφύρι για κλοπές αυτοκινήτων

Στους περισσότερους είναι γνωστό ότι το Ζεφύρι αποτελεί άνδρο ανομίας για τις κλοπές αυτοκινήτων.

Εκεί οδηγούνται αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής, αποσυναρμολογούνται και στη συνέχεια πωλούνται ως ανταλλακτικά στην αγορά. Μια ανάλογη επιχείρηση είχε στήσει ένα ημεδάπος, ο οποίος όμως στις 15/11/2018 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζεφυρίου για κλοπές αυτοκινήτων, ενώ αναζητούνται δυο ακόμα ημεδαποί συνεργοί του. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι αστυνομικοί μετά από έφοδο σε αποθήκες στο Ζεφύρι, βρήκαν μέσα σε αυτές κλεμμένα οχήματα που γινόταν κομμάτια σε δύο συνεργεία, τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Στο εσωτερικό τους, έπειτα από την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κλεμμένα αυτοκίνητα, καθώς και πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων οχημάτων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Έκλεβαν και τεμάχιζαν αυτοκίνητα για ανταλλακτικά-Δείτε τα ευρήματα της αστυνομίας (video)

Με Λερναία Ύδρα μοιάζουν στη χώρα μας οι εγκληματικές οργανώσεις που κλέβουν αυτοκίνητα, καθώς η Ελληνική Αστυνομία κόβει ένα «κεφάλι»

Συλλήψεις για 13 κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμορία που διέπραττε κλοπές πολυτελών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Όπως προέκυψε

Πέντε προτάσεις για πιο αδιάβλητες θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που έχουμε τόσο πολλά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, αλλά και έλλειψη οδικής παιδείας,