Breaking News

Το ρολόι της Porsche για την 70η επέτειο της

Το ρολόι της Porsche για την 70η επέτειο της

Έφτασε η ώρα για την Porsche να γιορτάσει τα γενέθλια για τα 70 της χρόνια ζωής, αλλά και η κατάλληλη στιγμή για την κατασκευή ενός ρολογιού χειρός που φέρει την υπογραφή της.

Έτσι λοιπόν δεν προκαλεί εντύπωση ότι το επετειακό της ρολόι ονομάστηκε “1919 Daytimer 70Y Sports Car Limited Edition”. Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες διαθέτει μαύρο δερμάτινο λουράκι, λευκούς αριθμούς, έχει καντράν τιτανίου διαμέτρου 42 χλστ. πάνω στο οποίο απεικονίζεται η σιλουέτα της Porsche 356, ενώ αναγράφεται το εορταστικό έτος 1948 και η τρέχουσα ημερομηνία.

Στο πίσω τμήμα του φέρει την ένδειξη «70 χρόνια Porsche», ενώ είναι αδιάβροχο. Για να βάλετε στο χέρι το ρολόι της Porsche θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 2.948 ευρώ, ενώ πρέπει να βιαστείτε καθώς θα κατασκευαστούν 1.948 αντίγραφα του.



Related Articles

Μετωπική σύγκρουση ενός Audi με περιπολικό (video)

Η αστυνομία της Λιθουανίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που δείχνει τη σύγκρουση ενός περιπολικού της με ένα Audi. Η

Λ. Βασ. Σοφίας: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, αύριο Κυριακή 12-07-2020 κατά τις ώρες 07.00΄ έως 10.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη

Πέντε νεκροί από τροχαία ατυχήματα στην Ήπειρο τον Οκτώβριο – Ξεπέρασαν τις 5.700 οι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας δεν περιορίζονται μόνο στην Αττική, αλλά επεκτείνονται σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο