Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Είδαν μια Chevrolet Corvette να έρχεται κατά πάνω τους (video)

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ένας άντρας και μια γυναίκα, καθώς την ώρα που πήγαιναν να μπουν εντός ενός καταστήματος μια Chevrolet Corvette έπεσε πάνω στα σκαλιά της εισόδου.

Ευτυχώς είχαν ήδη ανέβει στο πλατύσκαλο και έτσι δεν τραυματίστηκαν αλλά σίγουρα κατατρόμαξαν…Σύμφωνα με τις πληροφορίες προηγήθηκε σύγκρουση ανάμεσα στη Chevrolet Corvette και σε ένα  Renault Fluence. Στη συνέχεια ο νεαρός οδηγός της Corvette, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα σκαλιά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ενώ ο οδηγός του Fluence τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πάντως η Corvette φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει υποστεί σοβαρότατες και εκτεταμένες ζημιές, ενώ το Fluence δεν εμφανίζεται σε κάποιο πλάνο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τούλα της Ρωσίας, ενώ καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.


Tags assigned to this article:
ChevroletCorvetteFluenceRenault

Related Articles

To νέο προσιτό supercar Noble M500

Ως μοντέλο entry level στη γκάμα της περιγράφει η Noble Automotive το νέο της supercar M500, το οποίο αποκαλύφτηκε στο

Ποιος έδωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το Ford GT Heritage Edition;

Μέσω δημοπρασίας πουλήθηκε το ξεχωριστό Ford GT Heritage Edition στην Αμερική, ενώ ανήκει πλέον στον Ρικ Χέντρικ, ιδιοκτήτη της ομάδας

H Lamborghini Centenario χρειάζεται τη βοήθεια σας

Τι μπορεί να θέλει από το απλό κοινό ένα πανάκριβο και πανίσχυρο supercar όπως η Lamborghini Centenario; Προφανώς όχι αγοραστές,