Μαντέψτε για ποιο λόγο ανακαλείται η Lamborghini Centenario

Μαντέψτε για ποιο λόγο ανακαλείται η Lamborghini Centenario

Η διαδικασία της ανάκλησης δεν κάνει διακρίσεις, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε συλλεκτικά supercars, όπως είναι η Lamborghini Centenario.

Μην πάει όμως ο νους σας στο κακό, καθώς η Centenario δεν εμφανίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που να κλονίζει την αξιοπιστία της. Ο λόγος που ανακαλεί η ιταλική εταιρία την Centenario είναι επειδή έχει τοποθετήσει απλά μια λάθος επιγραφή στο αμάξωμα της η οποία δεν αναγράφει το σωστό της βάρος. Δηλαδή απλά θα βγει η λάθος επιγραφή και θα τοποθετηθεί η σωστή. Τίποτα παραπάνω. Η εν λόγω ανάκληση έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά έντεκα Centenario που έχουν πουληθεί στις Η.Π.Α. Συνολικά η Lamborghini έχει κατασκευάσει σαράντα Centenario, είκοσι με coupe και είκοσι με convertible αμάξωμα.

Ο V12 ατμοσφαιρικός κινητήρα της Centenario χωρητικότητας 6.5 λίτρων παράγει 770 ίππους, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ., ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί προσφέρει είναι 350 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
CentenarioLamborghiniανάληση

Related Articles

O Ρονάλντo έκανε δική του μια Bugatti Chiron

Στην πλούσια συλλογή με supercars που διαθέτει ο Κριστιάνο Ρονάλντo προστέθηκε και μια Bugatti Chiron. Την είδηση αυτή τη δημοσίευσε

Για ποιο λόγο το YouTube βράβευσε τη Lamborghini; (video)

Ακόμα και διάσημοι celebrities της διεθνούς showbiz με μεγάλα club θαυμαστών ζηλεύουν την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η Lamborghini στα

Μισό εκατομμύριο τουβλάκια Lego για να χτιστεί η McLaren Senna

Μια πραγματική υπερπαραγωγή της Lego αποτελεί το πιστό αντίγραφο της McLaren Senna που χτίστηκε φυσικά με τα διάσημα τουβλάκια της.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<