Breaking News

Μπορεί ένα drone να είναι πιο γρήγορο από τη Mercedes-AMG GT Roadster; (video)

Μπορεί ένα drone να είναι πιο γρήγορο από τη Mercedes-AMG GT Roadster; (video)

Μη βιαστείτε να ανταπαντήσετε προτού δείτε το παρατάω video, καθώς ένα drone και η εκρηκτική Mercedes-AMG GT Roadster πράγματι μονομάχησαν μέσα στην πίστα.

Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο drone, καθώς το συγκεκριμένο έχει κατασκευαστεί ώστε να καταγραφεί από ψηλά αγώνες επομένως έπρεπε να είναι αρκετά γρήγορο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναφέρουν βάρος μόλις 535 γραμμάρια, καθώς είναι φτιαγμένο από ανθρακόνημα, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 1 δευτ.

Ο αντίπαλος του τώρα, η Mercedes-AMG GT Roadster, χάρη στο V8 biturbo κινητήρα των 4.0 λίτρων αποδίδει 476 ίππους, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,9 δευτ. και φτάνει τα 302 χλμ./ώρα.

Αρχικά το drone και η Mercedes-AMG GT Roadster διαγωνίστηκαν στην εκκίνηση από στάση για 100 μέτρα, έπειτα για 200 μέτρα και στη συνέχεια για 300 μέτρα. Στις δυο πρώτες αναμετρήσεις νίκησε το drone, ενώ  στην τελευταία η  Mercedes-AMG GT Roadster.


Tags assigned to this article:
AMG GT RoadsterdroneMercedesκόντρα

Related Articles

Το έλκηθρο της Bentley δεν το σέρνουν τάρανδοι αλλά 550 ίπποι

Σίγουρα τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος ενός πελάτης της Bentley και για αυτό το λόγο αποφάσισε να παραγγείλει μια

Τρακάρισμα ανάμεσα σε Ferrari 458 και Porsche 718

Σφοδρότατη σύγκρουση σημειώθηκε σε κυκλική διασταύρωση με πρωταγωνίστριες μια Ferrari 458 και μια Porsche 718. Το περιστατικό αυτό με τα

Αυτές είναι οι πέντε Porsche με τον πιο δυνατό ήχο (video)

Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι περνάει μια Porsche χωρίς να την έχει στο οπτικό του πεδίο; Μα φυσικά από το χαρακτηριστικό