Breaking News

Τσακωμός οδήγησε στην ανατροπή οχήματος (video)

Τσακωμός οδήγησε στην ανατροπή οχήματος (video)

Το περιστατικό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video θα μπορούσε κάλλιστα να έχει διαδραματιστεί σε ελληνικό δρόμο.

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός μιας cabrio ασημί BMW Σειράς 3 σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου και κατέβηκε για να διαπληκτιστεί με τον οδηγό ενός Ford Escape.

Η ατμόσφαιρα γρήγορα ηλεκτρίζεται και αρχίζει καβγάς, ενώ ο οδηγός της BMW φτύνει μάλιστα τον οδηγό του Ford. Τότε ο τελευταίος έχοντας εκνευριστεί προκειμένου να εκδικηθεί χτυπάει από την αριστερή πλευρά την BMW δείχνοντας σαν να θέλει να περάσει από πάνω της. Ωστόσο το μεγάλο SUV ανατρέπεται πλευρικά και πέφτει πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Μη ξεχνάτε λοιπόν ότι πρέπει να διατηρούμε τη ψυχραιμία μας ότι και αν συμβεί στο δρόμο, καθώς εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί που είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.


Related Articles

Δείτε ένα Toyota RAV4 να πέφτει σε μια σταματημένη BMW X3 (video)

Βλέποντας το παρακάτω video δυο πράγματα πρέπει να σας μείνουν στο μυαλό. Πρώτον, ποτέ δε σταματάμε το όχημα μας σε

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου;

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «49η Επέτειο Εορτασμού του Πολυτεχνείου», θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη 15-11-2022 έως την

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος το Σάββατο 6/7/2019

Λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ.