Τράκαρε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (video)

Τράκαρε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (video)

Ώρα 05:00, Τρίτη 30 Ιουνίου, όταν η εξωτερική κάμερα ασφαλείας σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μαϊάμι της Φλόριντα καταγράφει ένα απίστευτο ατύχημα.

Από τον απέναντι δρόμο μια Cadillac Eldorado έχοντας αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, καβαλάει το κράσπεδο που λειτούργησε ως ράμπα και την έκανε να εκτοξευτεί στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κατεδαφίζοντας το φράχτη, ενώ προσγειώθηκε πάνω σε άλλα οχήματα.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ο οδηγός της Cadillac δε φρέναρε καθόλου, ούτε έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει την πρόσκρουση στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι λίγο μετά την πρόσκρουση διακρίνεται η συνοδηγός να βγαίνει από το αυτοκίνητο, να σκαρφαλώνει το φράχτη και να εξαφανίζεται.

Στη συνέχεια συνεργείο της πυροσβεστικής απεγκλώβισε τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του είναι σταθερή. Οι Αρχές ερευνούν αν η κατανάλωση αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα ήταν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ έχει εντοπιστεί η συνοδηγός που το έσκασε.

Υλικές ζημιές υπέστησαν συνολικά έξι σταθμευμένα οχήματα της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, ενώ το κόστος υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ.


Related Articles

Πριόνι εκτοξεύτηκε σε εργαζόμενο μετά από τρακάρισμα (video)

Μια τραγωδία παραλίγο να συμβεί, καθώς εργαζόμενος σε εταιρεία οδοποιίας κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του. Όπως θα δείτε στο

Το Φεβρουάριο καταγράφηκαν 1.960 παραβάσεις του ορίου ταχύτητας στην Ελλάδα

Αν έχετε οδηγήσει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα έχετε παρατηρήσει ότι οι οδηγοί τηρούν ευλαβικά τα όρια ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομους

Η άσφαλτος γέμισε πετρέλαιο από τη σύγκρουση βυτιοφόρου (video)

Τον πανικό έσπειρε ένα μεγάλο βυτιοφόρο σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Το μακρύ όχημα

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<