Τράκαρε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (video)

Τράκαρε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (video)

Ώρα 05:00, Τρίτη 30 Ιουνίου, όταν η εξωτερική κάμερα ασφαλείας σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μαϊάμι της Φλόριντα καταγράφει ένα απίστευτο ατύχημα.

Από τον απέναντι δρόμο μια Cadillac Eldorado έχοντας αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, καβαλάει το κράσπεδο που λειτούργησε ως ράμπα και την έκανε να εκτοξευτεί στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κατεδαφίζοντας το φράχτη, ενώ προσγειώθηκε πάνω σε άλλα οχήματα.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ο οδηγός της Cadillac δε φρέναρε καθόλου, ούτε έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει την πρόσκρουση στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι λίγο μετά την πρόσκρουση διακρίνεται η συνοδηγός να βγαίνει από το αυτοκίνητο, να σκαρφαλώνει το φράχτη και να εξαφανίζεται.

Στη συνέχεια συνεργείο της πυροσβεστικής απεγκλώβισε τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του είναι σταθερή. Οι Αρχές ερευνούν αν η κατανάλωση αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα ήταν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ έχει εντοπιστεί η συνοδηγός που το έσκασε.

Υλικές ζημιές υπέστησαν συνολικά έξι σταθμευμένα οχήματα της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, ενώ το κόστος υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ.


Related Articles

Η στιγμή που φορτηγό καταπλακώνει περιπολικό (video)

Η ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε μια σκηνή που κόβει την ανάσα. Ένα μεγάλο φορτηγό καταπλάκωσε σταματημένο περιπολικό, εγκλωβίζοντας τον

Ο επικίνδυνος οδηγός μιας Mercedes-AMG C63 Coupe (video)

Το ότι οδηγείς ένα γρήγορο αυτοκίνητο, όπως είναι η Mercedes-AMG C63 Coupe, δε σημαίνει ότι είσαι κυρίαρχος των δρόμων. Αυτό

Έκρυψαν συσκευασία με κάνναβη στον κινητήρα αυτοκινήτου

Πριν από μερικές μέρες η Ελληνική Αστυνομία, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντόπισε συσκευασία ηρωίνης, η οποία είχε κρυφτεί