Breaking News
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...
Κανιβάλισε μια Toyota Corolla για να μοιάζει με Lexus
Το γούστο είναι σίγουρα κάτι το υποκειμενικό, ωστόσο όπως σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο έτσι και σε ένα αμάξωμα, οι υπερβολικές «αισθητικές επεμβάσεις», έχουν συνήθως το αντίθετο αποτέλεσμα.
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, ο ιδιοκτήτης μιας ταπεινής Toyota Corolla του 2005 από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, προσπάθησε να κάνει το αυτοκίνητό του να μοιάζει με Lexus, με μια σειρά μετατροπών. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Lexus είναι η premium θυγατρική εταιρεία της Toyota που διαθέτει δική της γκάμα.
Οι περισσότερες αλλαγές εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα, καθώς τοποθετήθηκε η χαρακτηριστική μεγάλη πολύγωνη μάσκα της Lexus, νέος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα μάλλον από το μοντέλο CT 200h. Πάντως διατηρήθηκε το σήμα της Toyota, κάνοντας την όψη της Corolla να μοιάζει ακόμα πιο…αλλόκοτη.
Διαβάστε επίσης: Παρκαδόρος που τράκαρε δυο Lamborghini μάλλον δεν αξίζει φιλοδώρημα (video)
Πιο αταίριαστες όμως δείχνουν οι μεγάλες ζάντες με ελαστικά αρκετά χαμηλού προφίλ που με το ζόρι χώρεσαν στους θόλους της Corolla, ενώ μάλλον «πειράχτηκε» και η ανάρτηση για να χαμηλώσει το αμάξωμα.
Λιγότερο «κλοτσάνε» στο μάτι τα πλευρικά μαρσπιέ, τα ένθετα στη βάση του πίσω προφυλακτήρα και η αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Κάτω από το εμπρός καπό της «καμουφλαρισμένης» Corolla δεν έγιναν αλλαγές, καθώς παραμένει ο κινητήρας των 1.8 λίτρων που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο, μεταδίδοντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς.
H Corolla που αντιγράφει το ντιζάιν της Lexus διατίθεται προς πώληση με 6.800 δολάρια (τιμή αδιαπραγμάτευτη σύμφωνα με την αγγελία), δηλαδή περίπου 6.340 ευρώ. Πιστεύετε θα εκδηλώσουν πολλοί ενδιαφέρον;
Related Articles
Προσλήψεις μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιείων από την Ελληνική Αστυνομία (video)
Στην ανακοίνωση πρόσληψης 14 ατόμων τεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μηχανικοί αυτοκινήτων-δικύκλων, φανοποιών, οικοδόμων, σιδεράδων-αλουμινάδων) προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Έφοδος της Τροχαίας στους αυτοσχέδιους αγώνες της Βάρκιζας
Οι περισσότεροι γνωρίζετε μάλλον ότι στη Βάρκιζα, στο ύψος που βρίσκεται το Ribas, συχνά διοργανώνεται αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων. Κάτι
Καταδιώκοντας ένα κλεμμένο ασθενοφόρο
Μια ασυνήθιστη καταδίωξη καταγράφηκε στους δρόμους του Ντιτρόιτ, καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί έβλεπαν ένα ασθενοφόρο να προσπαθεί να ξεφύγει από



