Breaking News

Προσπάθησε να φύγει από μπλόκο της αστυνομίας και τράκαρε στα 3 μέτρα! (video)

Προσπάθησε να φύγει από μπλόκο της αστυνομίας και τράκαρε στα 3 μέτρα! (video)

Για γέλια και για κλάματα ήταν ο οδηγός ενός Dodge Challenger που προσπάθησε να το σκάσει από μπλόκο της αστυνομίας. Μετά από ότι συνέβη οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι ο οδηγός του Dodge Challenger κάτι ήθελε να κρύψει, αλλά και ότι δεν έχει καθόλου ταλέντο πίσω από το τιμόνι.

Το παρακάτω σύντομο video που θα παρακολουθήσετε καταγράφηκε μάλλον από την ενσωματωμένη κάμερα περιπολικού. Δείχνει το μαύρο Dodge Challenger να έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου, ενώ από πίσω του βρίσκεται το περιπολικό που προφανώς του είχε κάνει σήμα για έλεγχο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κατάντησε μια Toyota GR Supra που έκανε κόντρα! Έτρεχε με 160 χλμ./ώρα (video)

Ξαφνικά όμως ο οδηγός του Dodge Challenger αποφασίζει να την κοπανήσει και πατάει τέρμα το γκάζι. Ωστόσο οι αστυνομικοί δε χρειάστηκε να τον καταδιώξουν, καθώς μετά από το πολύ 3 μέτρα, το Dodge Challenger τράκαρε και ακινητοποιήθηκε!

Πώς συνέβη κάτι τόσο απίστευτο; Μάλλον ο οδηγός ήταν άσχετος και με το πόδι στο γκάζι έκανε υπερβολικές κινήσεις στο τιμόνι για να ισιώσει το αυτοκίνητο όταν «τίναξε» η ουρά του. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να καρφωθεί με τη «μούρη» στο πλευρικό προστατευτικό τοιχίο του δρόμου, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημίες στο μπροστινό τμήμα του  Dodge Challenger.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
ChallengerDodgeαστυνομίαμπλόκο

Related Articles

Πρόστιμο πάνω από 100 ευρώ αν κρεμάσεις κάτι στο μεσαίο καθρέφτη

Αρκετοί οδηγοί έχουν κρεμασμένα στο μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου τους σταυρουδάκια, αρωματικά καμπίνας, σημαιάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Γνωρίζατε ότι

Περιπολικό παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό (video)

Πάγωσαν οι οδηγοί στην Πολιτεία Ουισκόνσιν των Η.Π.Α, όχι από το τσουχτερό κρύο και το χιόνι, αλλά την εικόνα ενός

Έκρηξη σε αυτοκίνητο αποκάλυψε 20 κιλά κρυμμένης κοκαΐνης – Οδηγός ήταν μια γυναίκα αστυνομικός (βίντεο)

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης μετάφερε ένα αυτοκίνητο, ενώ το παράνομο φορτίο του αποκαλύφτηκε με τρομακτικό τρόπο. Το ασημί Ford Focus λοιπόν