Breaking News
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...
Έκανε κόντρα και καρφώθηκε με ταχύτητα σε φορτηγό (video)
Όπως έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές οι αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων σε δημόσιους δρόμους είναι άκρως επικίνδυνες.
Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά με ένα τρομακτικό ατύχημα που κατέγραψε αρχές Ιουλίου εξωτερική κάμερα ασφαλείας στο Μόντρεαλ του Καναδά. Όπως θα δείτε λοιπόν ένα φορτηγό, επειδή ρυμουλκούσε πολύ μεγάλο τρέιλερ, ανοίχτηκε αρκετά προς τα δεξιά, ώστε να στρίψει αριστερά μέσα σε ένα πάρκινγκ.
Τη στιγμή όμως που ξεκινούσε να εισέλθει μέσα στο πάρκινγκ το εμπρός τμήμα του φορτηγού χτυπήθηκε αρκετά δυνατά από ένα μαύρο Volkswagen Golf, το οποίο κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. Αμέσως μετά, επίσης με υψηλή ταχύτητα, ακολουθεί ένα λευκό Honda Civic που καρφώθηκε πάνω σε δέντρο. Eίναι σχεδόν σίγουρο ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έκαναν κόντρα, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί έτρεχαν και οι δυο τόσο πολύ.
Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο ήταν 60 χλμ./ώρα ωστόσο εκτιμάται ότι αμφότερα τα αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει ταχύτητα άνω των 100 χλμ./ώρα. Η αστυνομία του Μόντρεαλ ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ επιβεβαίωσε ότι κανένας από τους οδηγούς δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.
Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού απείχε περίπου 250 μέτρα από την πλησιέστερη διασταύρωση εκείνη τη στιγμή, ενώ ισχυρίζεται ότι τα προειδοποιητικά φώτα έπρεπε να είχαν εμποδίσει οποιονδήποτε όχημα να πλησιάσει κοντά του.
Related Articles
12χρονος τα έκανε όλα «λίμπα» κλέβοντας περονοφόρο όχημα – Περιπολικά τον καταδίωκαν πάνω από μισή ώρα! (βίντεο)
Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν όταν αστυνομικοί κλήθηκαν να καταδιώξουν ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα! Η κατάσταση απαιτούσε ειδικό χειρισμό, καθώς δεν επρόκειτο
Σχολικό λεωφορείο τράκαρε πέντε αυτοκίνητα στη σειρά – Εξετάζεται αν κόλλησε το γκάζι (βίντεο)
Τον πανικό έσπειρε ένα σχολικό λεωφορείο, το οποίο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα παρασύροντας συνολικά πέντε αυτοκίνητα. Κάμερα ασφαλείας σε κατοικία της
Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί σε τροχαία ατυχήματα, 1.871 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 101 πιωμένοι οδηγοί
Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα του Covid-19, το διαχρονικό και τεράστιο πρόβλημα της οδικής ασφάλειας στη

