Breaking News

Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί σε τροχαία ατυχήματα, 1.871 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 101 πιωμένοι οδηγοί

Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί σε τροχαία ατυχήματα, 1.871 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 101 πιωμένοι οδηγοί

Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα του Covid-19, το διαχρονικό και τεράστιο πρόβλημα της οδικής ασφάλειας στη χώρας μας, παραμένει δυστυχώς άλυτο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2020 στη συμπρωτεύουσα καταγράφηκαν συνολικά 143 τροχαία ατυχήματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα 3 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, 1 να τραυματιστεί σοβαρά και 170 να τραυματιστούν ελαφρά.

Διαβάστε επίσης: Με 478 ίππους το περιπολικό Lexus LC 500 (video)

Παράλληλα τον περασμένο μήνα στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν συνολικά 1.871 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με το σχετικό top5 να αποτελείται από 1.272 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 272 στέρησης άδειας οδήγησης, 102 για οδήγηση χωρίς προστατευτικό κράνος, 68 για χρήση κινητού τηλεφώνου εν κινήσει και 58 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Τέλος, να πούμε ότι τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη από 217 συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12.042 αλκοτέστ, ενώ εντοπίστηκαν 101 πιωμένοι οδηγοί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Ο οδηγός ενός pickup βρισκόταν από τους πρώτους στο φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο, ωστόσο σχεδόν αμέσως αφότου ξεκίνησε

Οδηγός παρέσυρε δυο ανθρώπους ενώπιον αστυνομικών (video)

Σοκ προκαλεί το παρακάτω video το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ο οδηγός μιας Chevrolet Cobalt παρέσυρε δυο ανθρώπους. Το

Tesla τράκαρε περιπολικό και ασθενοφόρο

Σταματημένο στην άκρη του δρόμου ήταν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο έχοντας αναμμένους τους φάρους, όταν ξαφνικά ένα Tesla Model