Breaking News

Αστυνομικός συνέλαβε επ΄ αυτοφώρω ανήλικο που έκανε διάρρηξη στο αυτοκίνητο του

Αστυνομικός συνέλαβε επ΄ αυτοφώρω ανήλικο που έκανε διάρρηξη στο αυτοκίνητο του

Εκτός υπηρεσίας βρισκόταν ένας αστυνομικός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος έχει διαρρήξει το σταθμευμένο του αυτοκίνητο και αφαιρούσε προσωπικά του αντικείμενα από το εσωτερικό.

Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ο αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει το δράστη.  Πρόκειται για έναν 17χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ζευγάρια γυαλιά ηλίου, δύο πορτοφόλι, τρία δαχτυλίδια, ένα ρολόι και ένα μαχαίρι.

Έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο δράστης, με τη χρήση διαφόρων αντικειμένων, προέβαινε συστηματικά στη θραύση τζαμιών σταθμευμένων οχημάτων και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, μετρητά και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις στην Αγία Παρασκευή και στο Χαλάνδρι. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Related Articles

BMW M5 πάει για πέταμα λίγο μετά την αγορά της (video)

Ένα όνειρο που κράτησε πολύ λίγο ήταν η αγορά της συγκεκριμένης ολοκαίνουργιας λευκής BMW M5, καθώς ο ιδιοκτήτης της δεν

Η Τροχαία εντόπισε 1.224 παραβάσεις στην Κρήτη

Για ακόμα μια φορά μέσα από τους στοχευμένους ελέγχους της Τροχαίας αποδεικνύεται ότι οδική ασφάλεια στην Κρήτη βρίσκεται σε αρκετά

Δείτε πόσο γρήγορα κλάπηκε μια Mercedes C-Class (video)

Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει κουμπί για την ενεργοποίηση του κινητήρα και όχι την παραδοσιακή μίζα που βάζεις μέσα το