Breaking News

Αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες όταν παραβιάσεις τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (video)

Αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες όταν παραβιάσεις τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (video)

Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει πλέον ότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στην οποία επιτρέπεται να κινούνται μόνο περιπολικά, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.

Στη χώρα μας δυστυχώς η Λ.Ε.Α έχει μετατραπεί σε κανονική λωρίδα κυκλοφορίας. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω video, στο Χιούστον του Τέξας. Όπως θα δείτε στα σχετικά πλάνα μια Mercedes S-Class εισήλθε στη Λ.Ε.Α και κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, καθώς ήθελε να αποφύγει το μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο 59.

Για κακή τύχη όμως του οδηγού της S-Class πιο μπροστά υπήρχε περιπολικό, το οποίο αμέσως του έκανε σήμα να σταματήσει και μάλλον πλήρωσε ακριβά την παράκαμψη του.



Related Articles

Έξοδος του Αγίου Πνεύματος-Μείωση θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων

Αρκετά μεγάλη ήταν η φετινή έξοδος των εκδρομέων στην αργία του Αγίου Πνεύματος, ωστόσο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της

Σφοδρή σύγκρουση αγωνιστικής Lamborghini Huracan (video)

Πάγωσε το αίμα των θεατών κατά τη διάρκεια του αγώνα Super Trofeo στην πίστα Λαγκούνα Σέγκα όταν μια Lamborghini Huracan

Πυροβολισμοί προς τον οδηγό ενός pickup (video)

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχτηκαν στην πόλη Ραϊόνγκ της Ταϊλάνδης με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή προς τον οδηγό ενός pickup.