Breaking News
ΕΛ.ΑΣ.: 2.370 παραβάσεις για κράνος σε μία εβδομάδα – «Πρωταθλήτρια» η Αττική
Η εκστρατεία «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε ολόκληρη τη χώρα.
...Εξάρθρωση κυκλώματος κλοπής αυτοκινήτων στην Αττική – 13 συλλήψεις και παράνομο κέρδος 1 εκατ. ευρώ
Ακόμα μια εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε, η οποία δραστηριοποιούνταν επί σειρά ετών στην κλοπή, παραποίηση και μεταπώληση
...Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...
To ποδήλατο της Lotus για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)
Τα supercars της Lotus διακρίνονται για το χαμηλό τους βάρος και τις υψηλές ταχύτητες που επιτυγχάνουν, ενώ αυτή η τεχνογνωσία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ενός ποδηλάτου.
Η Lotus λοιπόν σε συνεργασία με την Hope Technology αναπτύσσει ένα ποδήλατο πίστας με το οποίο θα λάβει μέρος στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 η βρετανική ομάδα ποδηλασίας.
Το έργο που έχει αναλάβει η Lotus είναι ο σχεδιασμός του εμπρός «πιρουνιού» και του τιμονιού για το αγωνιστικό ποδήλατο, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται για τη βελτίωση της ακαμψίας και της αίσθησης του μπροστινού άκρου, προκειμένου να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση του αναβάτη.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Lotus ασχολείται με την κατασκευή ποδηλάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ίδιο είχε πράξει και το 1992 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, όταν με το ποδήλατο που έφερε την υπογραφή της ο Κρις Μπόρντμαν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Η εξέλιξη ενός ακόμα αγωνιστικού ποδηλάτου από τη Lotus έπειτα από χρόνια έχει ξεκινήσει μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 όταν άλλαξαν οι κανονισμοί ανάπτυξης των αγωνιστικών ποδηλάτων.
Επόμενο βήμα για τη συμμετοχή του ποδηλάτου της Lotus στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνας είναι να λάβει έγκριση από τη Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας (UCI), αλλά και να αγωνιστεί με την ομάδα ποδηλασίας της Βρετανίας πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.
Related Articles
H Porsche σχεδίασε υπερπολυτελές γιότ (video)
Η σχεδιαστική υπογραφή της Porsche δε μπαίνει πλέον μόνο στην άσφαλτο με τα supercars της, αλλά και στη θάλασσα. Με
Απίστευτο και όμως τράκαρε τρένο με σκάφος! (video)
Μέχρι τώρα έχουμε δει κάθε είδους ατύχημα με αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα, ωστόσο πρώτη φορά ανάμεσα σε τρένο και
Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες (10-15 Μαρτίου) ο αστέρας του Χόλυγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ. Αφορμή για την επίσκεψη του





