Breaking News

Έτρεχε με 200 χλμ./ώρα στο αντίθετο ρεύμα της παραλιακής

Έτρεχε με 200 χλμ./ώρα στο αντίθετο ρεύμα της παραλιακής

Οργή, θλίψη, αγανάκτηση και έντονο προβληματισμό για την οδηγική μας παιδεία προκαλεί το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στις 28 Νοεμβρίου και ώρα 23:45 το βράδυ ένας 31χρονος ημεδαπός μοτοσικλετιστής εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της Βουλιαγμένης, συγκεκριμένα στο ύψος του Ribas, με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 200 χλμ./ώρα εισερχόμενος μάλιστα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα πραγματοποιούσε συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς παραβιάζοντας διαδοχικά ερυθρούς σηματοδότες σε τρείς διαφορετικές διασταυρώσεις. Ο νεαρός αναβάτης οδηγούσε μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού (1.300 κ.εκ.). Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις (διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.440 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για χρονικό διάστημα άνω των 2 ετών, λόγω συμπλήρωσης βαθμών στο Σ.Ε.Σ.Ο. (point system).

Από την πλευρά της η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής διευκρινίζει ότι οι σχετικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το τσιμεντένιο SEAT Arona

Ένα με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον έγινε το SEAT Arona, καθώς ζώντας μέσα σε αυτό έγινε ίδιο με τα αμέτρητα

Πρέπει να τιμωρούνται από το νόμο όσοι σπάνε παράθυρο αυτοκινήτου για να σώσουν ένα σκύλο;

Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά στα οποία κάποιος πολίτης σπάει το τζάμι ενός αυτοκινήτου, όχι για να κλέψει, αλλά για να

Δεν έπεσε βόμβα! Αυτή η τεράστια τρύπα άνοιξε μόνη της και κατάπιε τρία αυτοκίνητα! (video)

Το παρακάτω video αποτελεί την καλύτερη οπτικοποίηση της φράσης που χρησιμοποιούμε συχνά με μεταφορική σημασία «άνοιξε η γη και τον