Breaking News

Διαδοχικές συγκρούσεις αυτοκινήτων σε παγωμένο δρόμο (video)

Διαδοχικές συγκρούσεις αυτοκινήτων σε παγωμένο δρόμο (video)

Όσο καλό επίπεδο πρόσφυσης και να έχει ένα αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά δύσκολο να το χειριστείς πάνω σε δρόμο που έχει σκεπαστεί με πάγο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω video, το οποίο προέρχεται από την ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου, κάπου στη Ρωσία. Ο οδηγός του είχε σταματήσει στην άκρη, προφανώς επειδή ο δρόμος γλιστρούσε πάρα πολύ. Παράλληλα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας είχε ακινητοποιηθεί και μια νταλίκα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί όμως στην προσπάθεια τους να προσπεράσουν τη νταλίκα έχαναν τον έλεγχο των οχημάτων τους. Αρχικά ένα SUV κατάφερε να αποφύγει τη μετωπική πρόσκρουση με το σταματημένο αυτοκίνητο, ωστόσο δε συνέβη το ίδιο με ένα Toyota που ακολούθησε. Σε λίγα δευτερόλεπτα το σταματημένο αυτοκίνητο δέχτηκε και δεύτερη μετωπική σύγκρουση με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μετατοπιστεί στριφογυρνώντας.

Τότε η ενσωματωμένη κάμερα κατέγραψε ένα SUV που είχε μάλλον καταλήξει προηγουμένως στη χαράδρα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ας ελπίσουμε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά από τις διαδοχικές αυτές συγκρούσεις.

Μεγάλη προσοχή όταν οδηγείται με κακοκαιρία είτε αυτή αφορά χαμηλότατες θερμοκρασίες που ευνοούν το σχηματισμό πάγου στην άσφαλτο, είτε έντονη βροχόπτωση, είτε χιόνι.



Related Articles

H Chrysler που έκανε τρομακτικό άλμα κατά λάθος (video)

Είναι από τα ατυχήματα που πραγματικά αναρωτιέσαι πως μπορεί να συνέβη, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιείς ότι η απόσπαση της προσοχής από

Κολωνάκι: Είχαν μετατρέψει σε πάρκινγκ νυχτερινών μαγαζιών δημόσιους χώρους – Τέσσερις συλλήψεις (φωτογραφίες)

Το πρόβλημα κυκλοφορίας και στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας κάνουν ακόμα μεγαλύτερο ορισμένοι «επιχειρηματίες» που καταλαμβάνουν εντελώς παράνομα δημόσιους χώρους,

Δείτε πως αυτή η BMW X1 μπήκε πετώντας μέσα σε τούνελ (video)

Προφανώς η συγκεκριμένη γκρι BMW X1 δεν έβγαλε φτερά, ωστόσο κατάφερε να απογειωθεί. Πώς συνέβη αυτό; Όπως θα δείτε και