Breaking News

Ένα παλιό Subaru έκανε drift σε αυτοκινητόδρομο (video)

Ένα παλιό Subaru έκανε drift σε αυτοκινητόδρομο (video)

Ο οδηγός  του συγκεκριμένου λευκού παλιού station-wagon Subaru που θα δείτε στο παρακάτω video δεν έκανε επίδειξη ικανοτήτων σε δημόσιο δρόμο, αλλά μάλλον το αντίθετο συνέβη, καθώς ο λάθος χειρισμός και η υπερβολική ταχύτητα του είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει ένα παράτολμο drift.

Η ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε ξαφνικά το Subaru να εισβάλει μπροστά του με το πλάι βγάζοντας καπνούς από τους τροχούς του. Στη συνέχεια ο οδηγός τράβηξε φαίνεται το χειρόφρενο και το Subaru αφού έκανε στροφή 360 μοιρών επανήλθε στην ευθεία.

Το γεγονός ότι δεν προσέκρουσε πουθενά μπορεί να αποδοθεί μόνο σε θέμα τύχης, καθώς πέρασε ξυστά από ένα τροχόσπιτο, από το αριστερό τσιμεντένιο διαχωριστικό και από το αυτοκίνητο με την ενσωματωμένη κάμερα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
driftSubaru

Related Articles

Σύλληψη για 12 διαρρήξεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή της Καλαμαριάς συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς ένας 25χρονος ημεδαπός την ώρα που προσπαθούσε να παραβιάσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δείτε LIVE την κίνηση των δρόμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια του autoexcellence. LIVE η κίνηση στην

Ταινίες με καταδιώξεις και βιντεοπαιχνίδια αυτοκινήτων δημιουργούν επικίνδυνους οδηγούς

Μια ιδιαίτερα σημαντική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 εφήβους που αρέσκονται σε βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφίες ταινίες με κεντρικό