Breaking News

Δείτε πως απέφυγε δυο φορές σύγκρουση ένα Honda Accord (video)

Δείτε πως απέφυγε δυο φορές σύγκρουση ένα Honda Accord (video)

Η ψυχραιμία, τα σωστά αντανακλαστικά και η γνώση χειρισμού του αυτοκινήτου αποδείχτηκαν σωτήρια για τον οδηγό ενός Honda Accord που απέφυγε με δεξιοτεχνία όχι μια αλλά δυο συγκρούσεις.

Το παρακάτω video προέρχεται από την ενσωματωμένη κάμερα στο Accord και δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Το ιαπωνικό μοντέλο κινούνταν με ταχύτητα 64 χλμ./ώρα σε ένα χιονισμένο αυτοκινητόδρομο στο Μίσιγκαν, όταν ξαφνικά μια λευκή Chrysler Sebring γλίστρησε από τη δεξιά λωρίδα, μπήκε με το πλάι στη μεσαία και χτύπησε ένα pickup.

O οδηγός του Accord δεν πανικοβλήθηκε, καθώς αντί να πατήσει τέρμα το φρένο κάτι που δε θα βοηθούσε ιδιαίτερα λόγω της χαμηλής πρόσφυσης, έστριψε το τιμόνι προς την αριστερή λωρίδα, όπου και εκεί κατάφερε να αποφύγει ένα ακινητοποιημένο στο χιόνι Ford Focus.

 



Related Articles

Οπίσθια πρόσκρουση μιας BMW σε φορτηγό (video)

Ο οδηγός της παλιάς ασήμι BMW Σειράς 5 που θα δείτε στο παρακάτω video είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το

Ο Πατούλης διέσχισε τη νέα «έξυπνη» διάβαση πεζών στον Πειραιά – Με φωτισμό που αλλάζει χρώματα στο οδόστρωμα (φωτογραφίες)

Έξω από το λιμάνι του Πειραιά θα λειτουργεί πλέον μια νέα «έξυπνη» διάβαση πεζών. Πρόκειται για μια από τις κεντρικότερες

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε οδηγούς φορτηγών

Τέλος έδωσε η Ελληνική Αστυνομία στη δράση μιας εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες στις περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας