Breaking News

H Opel πούλησε 1.111.111 Insignia

H Opel πούλησε 1.111.111 Insignia

Ένα νέο ορόσημο σημείωσε η Opel στις πωλήσεις του Insignia, καθώς η καταμέτρηση έφτασε στο ξεχωριστό αριθμό των 1.111.111 μονάδων συνολικά, ικανοποιώντας τη γερμανική εταιρεία, αλλά ίσως και ορισμένους που έχουν ψυχαναγκασμό με τα νούμερα.

Στο νέο αυτό ρεκόρ πωλήσεων οδήγησε το μαύρο Insignia Sports Tourer που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία στην έκδοση Business, το οποίο τροφοδοτείται από δίλιτρο turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 170 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Εξοπλίζεται με εργονομικά καθίσματα, με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, με σύστημα πολυμέσων Multimedia Navi, με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto και με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Η δεύτερη γενιά της ναυαρχίδας της Opel λανσαρίστηκε την άνοιξη του 2017 με Grand Sport πρακτικότερο Estate Tourer και περιπετειώδες Country Tourer αμάξωμα, ενώ μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 200.000 μονάδες.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώτο Insignia έκανε πρεμιέρα το 2009, ενώ μέχρι το 2017 που αντικαταστάθηκε έχει σημειώσει 900.000 μονάδες και είχε αποσπάσει πολλά βραβεία.


Tags assigned to this article:
InsigniaOpelπωλήσεις

Related Articles

Οι πωλήσεις της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi για το 2018

Στον απόηχο του σκανδάλου σχετικά με τη σύλληψη για τις οικονομικές ατασθαλίες του Κάρλος Γκον, η συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi, ανακοίνωσε

Ερωτεύσου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το σοκολατένιο Mazda MX-5

Για όσους δηλώνουν ερωτευμένοι με την αυτοκίνηση σήμερα έχουν λόγο να γιορτάζουν, καθώς ο μικρός φτερωτός θεός δεν κάνει διακρίσεις

Τέλος τα Μini που κινούνται με καύσιμο!

Δυο δεκαετίες ζωής συμπληρώνει φέτος ένα από τα πιο φινετσάτα μοντέλα, το Mini. H παραγωγή του ξεκίνησε στις 26 Απριλίου