Breaking News

Donuts με την υπογραφή της Mercedes-AMG C-Class Coupe (video)

Donuts με την υπογραφή της Mercedes-AMG C-Class Coupe (video)

Ένα είναι το αγαπημένο σχήμα της Mercedes-AMG C-Class Coupe, το κυκλικό.

Της αρέσει να το χαράζει με κάθε ευκαιρία πάνω στην άσφαλτο, χρησιμοποιώντας τους πίσω τροχούς της, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας παράγουν σύννεφα πυκνού καπνού και μυρωδιά καμένου ελαστικού.

Ναι, σωστά καταλάβατε μιλάμε για τις στιγμές που η AMG C-Class Coupe κάνει donuts, ενώ μια τέτοια της φάση θα δείτε στο παρακάτω video.

Υπενθυμίζουμε ότι ο V8 twin-turbo κινητήρας της AMG C-Class Coupe αποδίδει 510 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων ΑΜG SPEEDSHIFT MCT.

Ο χαρακτήρας του θηριώδους κινητήρα της διαμορφώνεται ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα οδήγησης έχει επιλεγεί (Comfort, Sport, Sport+, Slippery, Individual και Race).

Μόνο 3,9 δευτ. αρκούν για να επιταχύνει η AMG C 63 S Coupe από 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ωστόσο με το προαιρετικό πακέτο AMG Driver’s μπορεί να φτάσει τα 290 χλμ./ώρα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την AMG C-Class Coupe και σε μια επίδειξη drifting.


Tags assigned to this article:
AMG C-Class CoupedonutsMercedes

Related Articles

Με πετρελαιοκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο πλέον το Honda Civic

Νέες αφίξεις έχουμε στη γκάμα του Honda Civic, καθώς πλέον προσφέρεται και με πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος σύντομα θα συνδυάζεται όχι

Επέστρεψε το πρώτο Honda Civic Type R του 1997 (video)

Οι φανατικοί οπαδοί της Honda θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, καθώς εκεί

Σε ποια πόλη κυκλοφορούν 50 ηλεκτροκίνητα e-Golf;

Μπορεί στην Ελλάδα το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης να μην έχει φτάσει ακόμα, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ωστόσο διαρκώς επεκτείνεται. Στο