Breaking News

Ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα μοντέλα θέλει να πουλήσει η Nissan

Ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα μοντέλα θέλει να πουλήσει η Nissan

Τα «χαρτιά» της ανοίγει η Nissan, καθώς αποκάλυψε το βραχυπρόθεσμο πλάνο της, ονόματι M.O.V.E., το οποίο περιλαμβάνει τις κινήσεις της μέχρι το 2022 γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Η ιαπωνική εταιρία λοιπόν επιθυμεί μέχρι το 2022 να έχει πουλήσει ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Αυτά θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτροκίνητα, είτε θα φέρουν τους κινητήρες e-POWER. Παράλληλα αποκάλυψε ότι οχτώ νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της θα βασίζονται στο επιτυχημένο Leaf.

Ακόμα ότι θα προσφέρει στη σημαντική αγορά της Κίνας ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο προσιτό επιβατικό μοντέλο και ένα βαν σε συνεργασία με την eGT New Energy Automotive.

Θα δούμε επίσης ένα παγκόσμιο ηλεκτροκίνητο crossover εμπνευσμένο από το IMx Concept, ενώ από το 2021 θα βάλει στην πρίζα μοντέλα της Infiniti. Στόχος είναι μέχρι το 2025 το 50% των πωλήσεων της Infiniti να προέρχονται από ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Η αυτόνομη τεχνολογία της τώρα θα προσφερθεί σε είκοσι μοντέλα της που θα κυκλοφορήσουν σε είκοσι αγορές, ενώ η πλήρης συνδεσιμότητα θα εφαρμοστεί σε όλα τα νέα Nissan, Infiniti και Datsun.



Related Articles

Σετ αποσκευών αξίας άνω των 12.000 ευρώ για τη McLaren GT

Τη δική της προσωπική συλλογή δερμάτινων αποσκευών απέκτησε η νέα McLaren GT, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον πρακτικό της χαρακτήρα. Η

Αυτό το Peugeot 205 GTI είναι θωρακισμένο

Οι λάτρεις των κλασσικών μοντέλων GTI σίγουρα θα έχουν στην καρδιά τους την αντίστοιχη έκδοση του ιστορικού Peugeot 205. Το

Οδηγήστε τη Mercedes X-Class στο Forza Horizon 4 (video)

Στο ψηφιακό γκαράζ του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού Forza Horizon 4 μπήκε η Mercedes X-Class. Το γερμανικό πολυτελές pickup όπως θα δείτε