Breaking News

Υπάρχουν σήμερα ανταλλακτικά για τα παλιότερα Nissan Skyline GT-R;

Υπάρχουν σήμερα ανταλλακτικά για τα παλιότερα Nissan Skyline GT-R;

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες παλιότερων Nissan Skyline GT-R τα προσέχουν σαν τα μάτια τους, επομένως επιθυμούν γνήσια ανταλλακτικά για τα ιαπωνικά τους supercars.

Την ανάγκη τους αυτή αφουγκράζεται διαρκώς το τμήμα κλασσικών οχημάτων της Nissan, το οποίο διευρύνει για την αγορά της Ιαπωνίας τη λίστα με τα ανταλλακτικά για τα Skyline GT-R R32 τρίτης γενιάς (1989-1994), R33 τέταρτης γενιάς (1995-1998) και R34 πέμπτης γενιάς (1999-2002).

Η σχετική πρωτοβουλία της Nissan ξεκίνησε πέρυσι με το λανσάρισμα 80 γνήσιων ανταλλακτικών για τo R32 Skyline GT-R. Τώρα η λίστα περιλαμβάνει ανταλλακτικά (εξωτερικά κομμάτια, ηλεκτρολογικά και μηχανικά εξαρτήματα) και για τα R33 και R34 Skyline GT-R. Πλέον ο αριθμός των ανταλλακτικών έχει διπλασιαστεί στα 160 και η Nissan δεσμεύεται να τον μεγαλώσει και άλλο στο μέλλον.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το Opel που χτυπήθηκε από κεραυνό και έγινε ηλεκτρικό!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται πριν από μισό αιώνα η Opel σημείωσε παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας με αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο

Tο σπάνιο Toyota 2000GT με 60 ευρώ

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από 53 χρόνια ότι το Toyota 2000GT θα συνδέονταν κυριολεκτικά με την τεχνολογία του

Το Range Rover σήμερα γίνεται 50 ετών και το γιορτάζει! (video)

Μια ασταμάτητη περιπέτεια σε off-road διαδρομές ζει τα τελευταία 50 χρόνια το εμβληματικό Range Rover. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του