Breaking News

Οδηγός φορτηγού χτύπησε διαδοχικά σε δυο γέφυρες (video)

Οδηγός φορτηγού χτύπησε διαδοχικά σε δυο γέφυρες (video)

Καλό θα ήταν να γίνει ένας τεχνικός έλεγχος στη συγκεκριμένη γέφυρα που βρίσκεται στη βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α., καθώς μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα δυο φορτηγά χτύπησαν το επάνω τμήμα της, καθώς δε χωρούσαν να περάσουν από κάτω της.

Για το πρώτο περιστατικό μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες πατώντας εδώ. Το πιο πρόσφατο τώρα ατύχημα θα το δείτε στο video που ακολουθεί. Ο οδηγός του φορτηγού φαίνεται ότι δεν είχε δει τις πινακίδες που επισημαίνουν το ύψος της γέφυρας (3.55 μέτρα), ούτε τα προειδοποιητικά φώτα που αναβόσβηναν.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει με φόρα το επάνω τμήμα της γέφυρας, ενώ ο χώρος φόρτωσης του φορτηγού στο επάνω τμήμα κόπηκε αρκετά και οι εμπρός τροχοί σηκώθηκαν όρθιοι για μερικά δευτερόλεπτα.

Ατάραχος ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν και συνέχισε προς διαφορετική διαδρομή. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι λίγο αργότερα προσέκρουσε με τον ίδιο τρόπο και σε μια ακόμα γέφυρα. Από το δεύτερο ατύχημα δεν υπάρχουν πλάνα στο video αλλά μόνο σχετικές φωτογραφίες.


Tags assigned to this article:
γέφυραΗ.Π.Αφορτηγό

Related Articles

Έκρηξη σε αυτοκίνητο αποκάλυψε 20 κιλά κρυμμένης κοκαΐνης – Οδηγός ήταν μια γυναίκα αστυνομικός (βίντεο)

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης μετάφερε ένα αυτοκίνητο, ενώ το παράνομο φορτίο του αποκαλύφτηκε με τρομακτικό τρόπο. Το ασημί Ford Focus λοιπόν

Τι ισχύει από 4 Μαΐου για τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο;

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, ξεκινάει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων άσκοπων μετακινήσεων που είχαν επιβληθεί για

Σε ποια Περιφέρεια της Ελλάδας η Τροχαία έκοψε πάνω από 1.170 κλήσεις;

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της Τροχαίας δεν περιορίζονται μόνο στην πρωτεύουσα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο λοιπόν ειδικού τροχονομικού