Breaking News

Οδηγός φορτηγού χτύπησε διαδοχικά σε δυο γέφυρες (video)

Οδηγός φορτηγού χτύπησε διαδοχικά σε δυο γέφυρες (video)

Καλό θα ήταν να γίνει ένας τεχνικός έλεγχος στη συγκεκριμένη γέφυρα που βρίσκεται στη βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α., καθώς μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα δυο φορτηγά χτύπησαν το επάνω τμήμα της, καθώς δε χωρούσαν να περάσουν από κάτω της.

Για το πρώτο περιστατικό μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες πατώντας εδώ. Το πιο πρόσφατο τώρα ατύχημα θα το δείτε στο video που ακολουθεί. Ο οδηγός του φορτηγού φαίνεται ότι δεν είχε δει τις πινακίδες που επισημαίνουν το ύψος της γέφυρας (3.55 μέτρα), ούτε τα προειδοποιητικά φώτα που αναβόσβηναν.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει με φόρα το επάνω τμήμα της γέφυρας, ενώ ο χώρος φόρτωσης του φορτηγού στο επάνω τμήμα κόπηκε αρκετά και οι εμπρός τροχοί σηκώθηκαν όρθιοι για μερικά δευτερόλεπτα.

Ατάραχος ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν και συνέχισε προς διαφορετική διαδρομή. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι λίγο αργότερα προσέκρουσε με τον ίδιο τρόπο και σε μια ακόμα γέφυρα. Από το δεύτερο ατύχημα δεν υπάρχουν πλάνα στο video αλλά μόνο σχετικές φωτογραφίες.


Tags assigned to this article:
γέφυραΗ.Π.Αφορτηγό

Related Articles

H Skoda Superb συρρικνώθηκε (video)

Ποιος είπε ότι η Skoda Superb είναι μόνο για τους ενήλικες; Έχουν και τα παιδιά δικαίωμα να την απολαύσουν τη

Γλίτωσε στο τσακ να τον πατήσει αυτοκίνητο (video)

Για αρκετό καιρό θα θυμάται τη συγκεκριμένη μέρα ένας άντρας που είδε μια μαύρη Toyota Corolla να έρχεται κατά πάνω

Το Φ.Π.Α για τα κράνη μειώθηκε αλλά οι Έλληνες αρνούνται να τα φορέσουν

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει στους δρόμους ότι πολύ μοτοσικλετιστές φοράνε το κράνος τους στον αγκώνα και όχι στο κεφάλι τους, καθώς