Breaking News

Νόμιζε ότι το τροχόσπιτο χωρούσε κάτω από τη γέφυρα αλλά έκανε λάθος (video)

Νόμιζε ότι το τροχόσπιτο χωρούσε κάτω από τη γέφυρα αλλά έκανε λάθος (video)

Όταν περνάμε κάτω από μια γέφυρα με το όχημα μας θα πρέπει πάντα να προσέχουμε αν το ύψος της μας το επιτρέπει, ειδικά αν οδηγούμε για παράδειγμα φορτηγό ή λεωφορείο.

Πολλά τέτοια ατυχήματα έχουν συμβεί κάτω από μια γέφυρα που βρίσκεται στη βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α. Η εν λόγω γέφυρα κατασκευάστηκε πριν από έναν αιώνα, ενώ λόγω των συχνών ατυχημάτων που προκαλεί το χαμηλό της ύψος (3.55 μέτρα) οι Αρχές έχουν τοποθετήσει πινακίδες με το επιτρεπόμενο ύψος των οχημάτων, αλλά και ειδικά φώτα που αναβοσβήνουν όταν εντοπίσουν ψηλότερο όχημα.

Στις 13 Οκτωβρίου οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν να πλησιάζει τη γέφυρα ένα pickup που ρυμουλκούσε ένα αρκετά μεγάλο τροχόσπιτο. Ο οδηγός διστακτικά αρχίζει να περνάει κάτω από τη γέφυρα και όντως παρότι ξυστά χωρούσε. Ωστόσο στην οροφή του τροχόσπιτου προεξείχε η εξωτερική μονάδα του κλιματισμού. Μόλις ο οδηγός άκουσε το «μπαμ», σταμάτησε αλλά λίγο μετά πάτησε το γκάζι και έφυγε ξηλώνοντας το «εμπόδιο» σαν να μη συνέβη τίποτα.



Related Articles

Τρομακτικό ατύχημα σε σιδηροδρομική διάβαση – Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα (video)

Δυστυχώς τα ατυχήματα με τρένο σε σιδηροδρομικές διαβάσεις είναι αρκετά συχνά και δεν είναι λίγες οι φορές που θρηνούμε θύματα.

ΕΛ.ΑΣ.: Αύξηση περιπολιών με 9.000 αστυνομικούς στους δρόμους την περίοδο των γιορτών

Τις τελευταίες μέρες η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το πρόβλημα

Πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με δυο αυτοκίνητα (video)

Εν ώρα καθήκοντος ένα πυροσβεστικό όχημα προσπαθώντας να φτάσει γρήγορα στο σημείο όπου το χρειάζονταν δέχτηκε πλευρική πρόσκρουση δυο αυτοκινήτων.