Breaking News

Το Toyota Tundra που κινείται με υδρογόνο και φτιάχνει πίτσα

Το Toyota Tundra που κινείται με υδρογόνο και φτιάχνει πίτσα

Μια έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της φετινής Έκθεσης τροποποιημένων οχημάτων SEMA, καθώς η Toyota παρουσίασε εκεί ένα αρκετά ξεχωριστό Tundra.

Το εν λόγω ιαπωνικό pickup, ονόματι Tundra Pie Pro, έδιωξε το βενζινοκινητήρα του και απέκτησε το υδρογονοκίνητο σύστημα που χρησιμοποιεί το Toyota Μirai, ενώ από τετρακίνητο έγινε προσθιοκίνητο.

Κάτω από την καρότσα του διακρίνονται και οι μπουκάλες αποθήκευσης του υδρογόνου. Βασίζεται σε ένα Tundra SR5 το οποίο ξηλώθηκε ολόκληρο και συναρμολογήθηκε από την αρχή. Πάνω στην καρότσα του τώρα τοποθετήθηκε ένας ρομποτικός μηχανισμός που φτιάχνει μόνος του πίτσα, στο πλαίσιο συνεργασίας της Toyota με την Pizza Hut.

Μέσα σε μόλις 6 έως 7 λεπτά αφότου ο πελάτης δώσει την παραγγελία του μια φρέσκα πίτσα παραδίδεται αυτόματα. Με ποιο τρόπο; Χάρη στους δυο ρομποτικούς βραχίονες που ψήνουν σε φούρνο υψηλής ταχύτητας, κόβουν σε έξι κομμάτια, συσκευάζουν και παραδίδουν τη λαχταριστή πίστα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» για την Ευρώπη είναι το…

Η ανακοίνωση του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020» για την Ευρώπη είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πλαίσιο του Σαλονιού της Γενεύης,

Η νέα πίστα της Subaru για εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης

Η Subaru δεν επιθυμεί να είναι απούσα από την αυτόνομη οδήγηση που αναμένεται να κυριαρχήσει στο μέλλον και για το

Το Suzuki Swift ανανεώθηκε με το γάντι

Συνήθως ένα μοντέλο μεταβαίνει στην επόμενη γενιά του κάθε έξι χρόνια, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα δέχεται μια επικαιροποίηση. Έτσι λοιπόν