Breaking News

Τα σημεία ανανέωσης του Hyundai i20 (video)

Τα σημεία ανανέωσης του Hyundai i20 (video)

Στον καθρέφτη κοιτάχτηκε το Hyundai i20 και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανανεωθεί σε εμφανισιακό και εξοπλιστικό επίπεδο, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι πάνω του είχαν χαραχτεί έντονες «ρυτίδες».

Τι αλλάζει λοιπόν στην εξωτερική εικόνα του κορεάτικου πεντάθυρου μοντέλου; Διαφορετικός είναι τόσο ο εμπρός όσο και ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος πλέον δεν ενσωματώνει την πινακίδα κυκλοφορίας, καθώς μετακόμισε στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Χαρακτηριστική είναι επίσης η γρίλια της μάσκας, την οποία η Hyundai ονομάζει “cascading”.

Παράλληλα στη βάση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων βρίσκονται πλέον τα Led φώτα ημέρας. Τεχνολογίας Led είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Το ανανεωμένο i20 πατάει σε καινούργιες ζάντες αλουμινίου 15 ή 16 ιντσών, ενώ διχρωμία με το υπόλοιπο αμάξωμα προσφέρει η προαιρετική μαύρη οροφή του. Στην παλέτα του προστέθηκαν οι  νέες αποχρώσεις “Champion Blue”, “Clean Slate” και “Tomato Red”.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου i20 συναντάμε οθόνη αφής 7 ιντσών, νέα θύρα USB, δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Αndroid Auto και Apple CarPlay, αλλά και σύστημα πλοήγησης.

Η λίστα με τα τεχνολογικά του συστήματα εμπλουτίζεται με υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, εντοπισμό απόσπασης προσοχής του οδηγού και αυτόματη λειτουργία προβολέων.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τον «χιλιάρη» απόδοσης 100 και 120 ίππων, αλλά και τον 1.2 με ισχύ 75 και 84 ίππων.


Tags assigned to this article:
Hyundaii20

Related Articles

Ο Τσακ Νόρις οδηγεί το Fiat Ducato (video)

Στο πρόσωπο του Τσακ Νόρις η Fiat βρήκε τον κατάλληλο πρεσβευτή για τα επαγγελτικά της οχήματα. Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός

Ποιος παρήγγειλε 20.000 Jaguar I-Pace;

Όπως καταλαβαίνετε μια τόσο μεγάλη παραγγελία σίγουρα δε μπορεί να προέρχεται από κάποιον ιδιώτη, αλλά από μια εταιρία που θέλει

Lada Niva παλεύει με Audi S6 (video)

Μάχη για την επικράτηση του δυνατότερου πάνω στο χιόνι έδωσε ένα Audi S6 και ένα Lada Niva. Δυο εντελώς διαφορετικά