Breaking News

Δυο Jaguar ζωγραφίζουν πάνω σε 1.000 μέτρα άμμου (video)

Δυο Jaguar ζωγραφίζουν πάνω σε 1.000 μέτρα άμμου (video)

Τα κοινά γονίδια που υπάρχουν στο DNA της «συμβατικής» XE 300 Sport και της αγωνιστικής XE SV Project 8 αποφάσισε να προβάλει η Jaguar με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Προσκάλεσε λοιπόν τα δυο μοντέλα της στην παραλία Pendine Sands της Ουαλίας και πάνω στην άμμο τους ζήτησε να ζωγραφίσουν με τους τροχούς τους ένα έργο τέχνης. Σε μια απόσταση 1.000 μέτρων η XE 300 Sport και η XE SV Project 8 δημιούργησαν, κινούμενες ζικ-ζακ, ένα σχήμα ελικοειδούς μορφής που θυμίζει τη διπλή αλυσίδα του DNA.

Η XE 300 Sport τροφοδοτείται από ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα τεχνολογίας Ingenium απόδοσης 300 ίππων, ενώ η XE SV Project 8 από έναν κομπρεσοράτο V8 βενζινοκινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 600 ίππους και 700 Nm ροπής. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δευτ. και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.



Related Articles

Τα πέντε ελαφρύτερα μοντέλα της Porsche (video)

Για να πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις τα μοντέλα της Porsche απαραίτητη προϋπόθεση πέρα από έναν ισχυρό κινητήρα είναι να έχουν και

Η Abarth έχει επέτειο 70 ετών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Επτά δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που ο Σκορπιός, το έμβλημα της Abarth, «τσίμπησε» τα μοντέλα της Fiat, δίνοντας τους

Το βιντεοπαιχνίδι της Audi που συγχρονίζεται με το αυτοκίνητο (video)

Σκέτη διασκέδαση θα είναι οι διαδρομές με τα Audi στο εγγύς μέλλον για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.