Breaking News

Πότε έρχεται το νέο Suzuki Jimny;

Πότε έρχεται το νέο Suzuki Jimny;

Θα μπορούσε να πει κάνεις ότι η Suzuki «ξέχασε» να αλλάξει γενιά στο υφιστάμενο Jimny, καθώς με τη μορφή που το ξέρουμε σήμερα βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής εδώ και είκοσι χρόνια.

Οι συνθήκες ωστόσο φαίνεται πως επιτέλους έχουν ωριμάσει και έτσι το μικρό ιαπωνικό SUV αναμένεται να μεταβεί στην τέταρτη γενιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι του Τόκιο, ενώ το λανσάρισμα του στις αγορές θα γίνει στις αρχές του 2019.

Για το λόγο αυτό η Suzuki φροντίζει να εξαντληθούν τα αποθέματα της από το υπάρχον Jimny, καθώς ήδη στους εκθεσιακούς της χώρους σε όλο τον κόσμο έχουν απομείνει περίπου 200 μοντέλα.

Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο Jimny; Σίγουρα μια πιο εκλεπτυσμένη εξωτερική σχεδίαση με το τετραγωνισμένο σχήμα πάντως της καμπίνας να παραμένει, έναν πιο μοντέρνο και ποιοτικό εσωτερικό διάκοσμο, μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, διατήρηση του πλαισίου τύπου σκάλας και της τετρακίνησης “AllGrip Pro” της Suzuki, ώστε να εξακολουθεί να είναι μάχιμο σε εκτός δρόμου προκλήσεις.

Τώρα κάτω από το καπό του αναμένεται να τοποθετηθεί ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας του ενός λίτρου που αποδίδει 110 ίππους, αλλά και ο ατμοσφαιρικός των 1.2 λίτρων με ισχύ 90 ίππων.


Tags assigned to this article:
JimnySuzuki

Related Articles

Πάγωσε το αίμα σε όσους άνοιξαν το πορτμπαγκάζ του Ford Puma (video)

Το Χάλογουιν γιορτάζει αυτές τις μέρες και η Ford, η οποία ωστόσο αφαίρεσε από χαρακτηριστική ερώτηση «φάρσα ή κέρασμα» το δεύτερο

Το Nissan Titan XD καθαρίζει τους δρόμους από τα χιόνια

Η θερμοκρασία ήδη έχει πέσει αισθητά και οι πρώτες νιφάδες χιονιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις ψηλότερες βουνοκορφές, ωστόσο

Έρχεται ηλεκτροκίνητο τρακτέρ από την Porsche με 700 ίππους

Τα νέα λογικά ήδη θα έχουν διαδοθεί σε βουνά και κάμπους, ενώ σίγουρα πολλοί αγρότες θα ονειρεύονται ότι κυκλοφορούν με