Breaking News

Συλλάβαμε το νέο Lexus LC 500h επί ελληνικού εδάφους

Συλλάβαμε το νέο Lexus LC 500h επί ελληνικού εδάφους

Για την ακρίβεια όταν εντοπίσαμε το νέο Lexus LC 500h στη χώρα μας οι τροχοί του δεν πατούσαν στην άσφαλτο, καθώς ήταν φορτωμένο σε νταλίκα, η οποία προφανώς το μετέφερε σε κάποιο κέντρο διανομής.

Στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε διακρίνεται το νέο LC 500h βαμμένο σε καφέ απόχρωση, ενώ από κοντά δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το νέο πολυτελές ιαπωνικό coupe των 2+2 θέσεων, βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα GA-L της Lexus.

Στην ελληνική αγορά διατίθεται με το νέο υβριδικό σύστημα Multi-Stage, το οποίο απαρτίζεται από V6 βενζινοκινητήρα DOHC 3.5 λίτρων και μπαταρία λιθίου ιόντων υψηλής απόδοσης, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Το LC 500h μπορεί να επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτ., εκπέμπει στην ατμόσφαιρα 142 γρ./χλμ. C02 και καταναλώνει, σύμφωνα πάντα με την Lexus, 6,4 λίτρα/100 χλ. Σημειώστε ότι το LC 500 θα τροφοδοτείται επίσης και από ένα V8 βενζινοκινητήρα 5.0 λίτρων.

Οι τιμές στην ελληνική αγορά του νέου LC 500h στις εκδόσεις Luxury, Sport και Sport+ με μεταλλικό χρώμα διαμορφώνονται στα 161.200 ευρώ, 169.900 ευρώ και 177.400 ευρώ αντίστοιχα.


Tags assigned to this article:
GA-LLC 500LC 500hLexus

Related Articles

Το τρακτέρ της Citroen που δε μπήκε ποτέ στα χωράφια

Σήμερα η Citroen ασχολείται αποκλειστικά με επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γεωργικά μηχανήματα. Πριν

Δείτε τι φοράνε οι εργαζόμενοι της Audi για να δουλεύουν πιο ξεκούραστα

Έχουμε δει ήδη ότι ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως για παράδειγμα η Hyundai και η Nissan, χρησιμοποιούν πιλοτικά εξωσκελετικούς μηχανισμούς, οι οποίοι

Το νέο αμερικάνικο supercar Saleen S1

Η παρέα των supercars μεγαλώνει, καθώς σε αυτή προστίθεται το νέο Saleen S1, το οποίο πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του